Gør jeg det Rigtigt?

Jamen Dog Jamen Dog

Halløj Bloggen 🙂

Så er det blevet Tirsdag og det er tid til og fortælle hvordan det går.

Jamen så sidder jeg her og nyder roen med lidt musik i mine øre.

Emil er i Børnehave og Kenneth sidder og spiller lidt guitar så det er meget stille og roligt.

Jeg har været aktiv inden at jeg satte mig ned og har gået 2 X 5 km så det er dejligt at lige kunne tage en slapper med at sidde og skrive lidt her.

Jeg har det faktisk RIGTIG GODT for tiden og jeg syntes det hele spiller hvilket jo er rigtig DEJLIGT.

Vi har en RIGTIG Glad dreng og som bare udvikler sig lige pt og helt ærlig så syntes jeg bare at han vokser for tiden og må nogle gange lige knibe mig selv i armen og tænker STOP TIDEN.

Da vi sad til møde for 3 uger siden i Børnehaven gik det lige pludselig op for os at næste år hedder det Skole og så kigger man på sit barn og tænker SKOLE.

Det er lidt VILDT at om lidt hedder det 5 år og næste år er det SLUT med Børnehave(YES) og så starter et nyt kapitel for ham men også for os.

Det bliver SÅ STORT for Alle.

Jeg håber at han bliver glad for at gå i Skole for da jeg gik i skole var det IKKE sjovt og der blev pjækket en del og lektier ja hvad var det?

Men jeg vil gøre ALT hvad jeg kan for at hjælpe ham og gøre mit bedste.

Så vi går en spændene tid i møde.

Som sagt så går det godt for tiden og jeg får virkelig gået nogle skridt og hvor er det FANTATISK at gå i seng om aften og sige til sig selv at jeg gjorde det godt igen i dag.

Nogle dage har været lidt hårde at komme igennem pga jeg har været træt og hovedpine men jeg er kommet igennem det.

ALT i ALT går det rigtig godt og jeg er faktisk noget spændt på hvad vægten den siger på Torsdag.

Men jeg er forberedt på at den kan gå begge veje da jeg lige har haft min mens dog var jeg faktisk meget aktiv med og gå i mens jeg havde det og holdte mig i gang og har HVER DAG ligget på de 20.000 Skridt og nogle dage mere end det.

Jeg kan se at der er sket noget med kroppen når jeg kigger mig selv i spejlet men jeg kan i den grad også mærke det og noget at mit tøj sidder noget mere løs end det gjorde før.

Jeg kan mærke at jeg er blevet mere glad selvom jeg hele tiden har været glad men det her er på en anden måde og hvor er det egentligt FANTASTISK!!!!

Så mine arme kan virkelig ikke komme ned da det hele virkelig spiller.

Vi har det alle godt herhjemme og Kenneth har en del Jobsamtaler for tiden og i går havde han en samtale og han blev med det samme indstillet til samtale Nr2 så jeg håber det virkelig for ham da han virkelig gør en indsats for det.

SÅ VI KRYDSER!

Nå men jeg vil slutte af og sætte mig med benene lidt op inden at Emil skal hentes her kl 14.30.

Rigtig God Dag Til Jer

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør jeg det Rigtigt?