Tro På Dig Selv!

En Stor Hvirvelvind

Halløj På Bloggen 🙂

Så er jeg skam tilbage her på Bloggen igen.

Som jeg skrev før så er jeg tilbage her på bloggen igen vi kom hjem i Lørdags efter en rigtig god uge fra sommerhus.

Det var virkelig dejligt lige og komme lidt væk hjemmefra og bare få ladet batterierne op.

Vi havde lejet et sommerhus ved Skaven Strand sammen med vores naboer/Emil´s bedsteforældre og det var virkelig hyggeligt.

Jeg kan godt mærke at jeg til tider savner og gå ved vandet efter jeg er flyttet til Fyn for da jeg boede i Esbjerg brugte jeg stranden rigtig meget det fik mig til og slappe af bare og gå og lytte til vandet.

Så det var virkelig dejligt at sommerhuset vi var i også lå tæt på vandet og nok også det første sommerhus vi har boet i så tæt på vandet.

Dagen hvor vi skulle køre hjem valgte vi lige at køre en smut forbi Esbjerg og Emil fik tegnet på en sten til sin oldemor (Min Farmor) vi var der ikke så lang tid da det væltede ned med regn (Typisk) Men jeg fik hilst på Min Farmor og Farfar og jeg fik set min onkel´s gravsted også (han sov stille ind på Emils fødselsdag sidste år)

Nå men det var lidt om hvorfor der har været lidt stille her.

Egentligt skulle jeg have været på vægten i dag men det har jeg droppet.

Jeg har virkelig brug for at åbne mig over for dig som læser med her da jeg har brug for at være ærlig både overfor mig selv men også for dig eller jer som læser med her.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at den sidste tid har mit hoved kørt lidt rundt i perioder.

Jeg tror desværre at det som jeg var igennem med børnehaven det har sat sig sine spor og det har ramt lidt hårdere end jeg selv havde troet.

Jeg troede at jeg havde lagt det på hylden og ladt det ligge men desværre det har jeg ikke helt kunne alligevel.

Efter Emil er begyndt i Forårs Sfo har der været dage hvor jeg har tænkt om han overhovedet trives der?

Har han det godt?

Emil begyndte igen og have lidt uheld igen og med det samme så kørte tankerne hos mig og det er først nu at jeg kan se at han TRIVES og det med uheld er fordi han leger men alligevel så falder tankerne tilbage fra børnehaven og ja det kan godt være at jeg er pylret men det var en hård periode og det er MIT Barn vi taler om og han SKAL kunne trives og have det godt.

Det tror jeg alle mødre vil sige/gøre

Ja jeg tager tingene til mig og så kan den ramme hårdt og det ved jeg godt og det er MEGA Træls.

Efter jeg lavede mit opslag på Facebook ang Børnehaven er det ikke faldet i god jord hos alle og det har jeg virkelig kunne mærke på folk både efter men også nu i forårs SFO.

I starten var det svært fordi folk knap nok kunne sige Hej eller Godmorgen i stedet gik man bare forbi en.

Den ramte mig for det ene øjeblik kunne man godt hilse HVIS vi skulle gå forbi hinanden inde i sfoen og dagen efter var man luft.

Det har taget mig noget tid til og sige til mig selv at det er DEM som har et problem med mig og ikke omvendt.

Vi stod frem som forældre fordi det var vores barn det gik ud over så kan jeg ikke lade være med og tænke på hvad havde de selv gjort hvis det var dem?

Jeg havde en samtale med 2 pædagoger og deres leder inden Emil begyndte der for lige og fortælle hvem Emil var/er og det var faktisk rigtig rart og lige kunne sætte ord på omkring nogle ting og hvad de skulle være lidt obs på.

Emil er en glad dreng og virkelig en omsorgsfuld dreng og det skal ingen have lov til og ødelægge.

Jeg har nævnt for dem at jeg ikke ønsker hvem han skal i klasse med for mig er det vigtigt at kunne samarbejde når de skal gå i skole og hvis de IKKE vil snakke med mig så bliver det ikke godt og indtil videre lyder det til at jeg er blevet lyttet på hvilket er ret rart for de har jeg ikke mærket til siden han gik i dagpleje.

Emil har fundet en virkelig god ven og de 2 har bare fundet hinanden og hvis den ene ikke er der så mangler den anden ham og det er da sødt men også virkelig godt. Han har fået flere venner hvilket er dejligt.

Dem som han gik i børnehave med leger han ikke rigtig sammen med men det er også dejligt og finde nogen nye venner.

De er 7 fra samme børnehave og jeg taler kun med det ene forældre par.

Jeg var og er nød til og få åbnet omkring dette fordi det har gjort meget ondt og min krop reagerede ligesom da jeg havde stress hvor jeg havde tryggen i brystet og det gør det stadig dog i mindre grad nu end i starten.

PUHA så fik jeg lige lukket op for nogle ting og av det kunne min krop godt mærke en knude i maven samt en begynde hovedpine.

Nu vil jeg bruge ugen på at komme i gang igen og så må jeg tage de små dyk som der kommer.

I morgen skal Kenneth til noget sommerfest på arbejde så i morgen tager Emil og jeg på Asia Restaurant og spise det vil han så gerne så vi tager en Mor og Emil hygge dag sammen og jeg ved at han bare glæder sig.

Mit mål er at uanset hvad så SKAL jeg på vægten HVER Torsdag fra nu af og jeg skal IKKE springe over uanset hvad.

Jeg skal droppe de usunde ting i hver dagen fra nu af.

Jeg vil være den glade Mette igen for jeg vil så gerne det her med og tabe mig.

Tak fordi du læste med.

Rigtig God Dag og En Rigtig God uge

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tro På Dig Selv!