Hvorfor lige Mettes Forandring det ville jeg gerne fortælle lidt om:
Jeg har altid været klassens tykke pige og har lagt øre til mange ting omkring min krop. I folkeskolen glemte jeg altid og få mit idrætstøj med for og slippe for og skulle gå i bad med de andre piger. Jeg blev mobbet i skole tiden men også udenfor. Som person dengang var jeg en meget lukket pige og var glad for og være derhjemme hos mine forældre.
Som teenager havde jeg mange problemer med min vægt og den kørte op og ned så badevægten var ikke min bedste ven. Starten af mit voksenliv var noget værre rod, mine forældre blev skilt og vores familie blev total splittet der skete en masse ting og igen tog jeg på men røg ned i et stort dybt hul. Ugen før jeg blev 19 år fik jeg min egen lejlighed imens der skete en masse ting og jeg måtte kæmpe for at holde hovedet oppe selvom det var svært.
Men så møder jeg manden i mit liv, han bor i Odense og jeg ser hurtigt en måde at slippe væk og forhåbentlig får det bedre med mig selv igen. Men der sker stadig en masse ting og ballade i familierne og jeg kommer ind i en familie hvor det er god mad/fed mad og igen tager jeg på. I 2012 skulle jeg giftes og jeg sagde til mig selv Nej Mette nu er det sku nu du skal tabe dig. Så August 2011 begynder jeg hos Vægtkonsulenterne og året efter har jeg tabt mig hele 18 kg. Igen sker der en masse ting og jeg begynder stille og roligt at tage på igen efter mine forældre og søster vælger mig fra i deres liv.
Januar Måned begynder jeg i en vuggestue og jeg kan godt mærke jeg ikke føler mig tilpas og der er en del snik snak i krogene. Det bliver værre og jeg har en del sygdom hvor jeg render en del til lægen. April måned bliver jeg sygmeldt med stress og har det ikke særlig godt med mig selv, jeg får et kæmpe dyk.
Jeg får af vide jeg skal ud og gå nogle ture altså holde mig i gang. Nå men jeg begynder stille og roligt og komme ud og gå. En dag vågnede lige op og sagde til mig selv ”helt ærlig Mette prøv nu lige og se på dig selv du er begyndt og komme ud og gå og endda helt SELV” hvilket jeg ikke har været så god til. Den 18/5 2015 går jeg på vægten og kan se at jeg siden 2012 har taget hele 23 kg på derfor går jeg i gang med mit vægttab og jeg bruger min gruppe Mette´s Forandring hvor jeg bruger den som en dagbog og andre kan følge med i min proces. Gruppen Mette´s Forandring har virkelig været en KÆMPE Motivation for mig for den støtte som jeg altid har manglet den var derinde.
I dag hjælper jeg mig selv til og holde mig i gang samtidigt hjælper jeg andre med og få det lille spark/hjælp. Jeg bruger udelukkende min egen erfaring og hvad der er bedst for mig selv.
Hvorfor en blog om Mettesforandring? Jeg har i nogle år gået og tænkt på det men jeg har ikke været særlig stærk. Nu har jeg lagt rigtig mange ned i min krukke og sat låg på og gemt den langt væk og ser kun fremad. I dag er jeg blevet en meget mere Stærk Mette og et forbillede for mange igennem min gruppe. Men det er ikke nok jeg vil gerne videreføre mine erfaringer.