Det var så det.

Farvel 2019 Velkommen 2020

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det den SIDSTE Dag i 2019 og Hold nu op sikke et år.

Ja så sidder jeg så her på årets sidste dag og tænker tilbage på hvad der er sket.

Det har været et år med en del op/ned ture og igen et år hvor man føler jeg har været en tur i tivoli (føles nogle gange som en rutche tur)

2018 blev afsluttet med sorg og savn til Min Svigerfar og det var hårdt at komme igennem.

Februar Måned valgte jeg at trække stikke hjemme ved Min Svigermor da hun havde MEGET svært ved at styre hendes Alkoholforbrug og jeg kunne bare mærke at det gik bare ikke mere for vi har MANGE gange (også i min svigerfars tid) sagt at vi gerne ville hjælpe hende fordi DESVÆRRE fyldte for meget og det havde taget alt for meget overhånd.

Nu hvor Emil var kommet til verden tænkte jeg mere på ham end mig selv for jeg kunne godt klare det men det skal han IKKE opleve selvom han var lille på det tidspunkt men alt i alt så fik jeg bare NOK.

Der er delte meninger om det var godt eller skidt at jeg tog det valg men for mig var det godt forstå det på den måde at jeg ikke skulle se på en som bare var ligeglad med tingene (selv sine børn/børnebørn)

Det er både en nem beslutning men alligevel er den også hård så tro mig det har ikke været let.

Vi valgte og få det bedste ud af det i mens både Min Mand og jeg havde vores dage med den sorg som der var til Min Svigerfar men vi brugte en del aftener på at sidde og snakke om det når Emil han sov og tillod os at være kede af det og Stærke når Emil var vågen og sammen med os.

Jeg valgte den 1 Januar 2019 at stå frem med at fortælle at NU skulle jeg i gang med det vægttab fordi jeg havde taget ALT for meget på henover nogle mdr. og da det gjorde mig mere og mere ked af det valgte jeg at sige det HØJT og satte mig et mål og det var at jeg skulle tabe mig MINUS 5 kg når jeg gik på vægten 21 Marts 2019 men desværre kom jeg ikke helt i mål meeeeeen jeg tabte mig 3,7 kg i alt og nej det er ikke meget MEN MEN det var det for mig da jeg var i en MEGET svær periode.

Men jeg gjorde hvad jeg kunne og jeg gav IKKE bare op selvom jeg flere gange havde lyst til det.

Jeg VIL så inderligt gerne have den selvtillid tilbage som jeg ENDELIG havde fået bygget op efter Mit vægttab på de MINUS 29,3 kg.

Maj måned 2019 blev en hård måned da Min Svigermor blev fundet hjemme i sin læne stol og var sovet stille ind og 4 dage efter kunne Min Svigerfar været blevet 65 år så der var lige nogle ting at skulle forholde sig til i den periode.

Juni 2019 var den måned at Emil skulle starte i vuggestue men det blev ændret til Privatdagpleje i stedet med start pr 15 August 2019 .

Juni måned 2019 kom det opkald som jeg aller helst ville undvære og det var at Min Kære Farmor var blevet indlagt og at det ikke så særlig godt ud og nogle dage efter hun blev indlagt der blev jeg ringet op at det var muligvis spørgsmål om tid da det ikke var godt så jeg fik travlt med at pakke til Emil og mig selv og så var det ellers bare afsted til Esbjerg.

Dog skete der en masse ting på sygehuset den aften og jeg følte mig i den grad ikke velkommen fra Min Far og Min Fasters side selvom de godt ved at Min Farmor og jeg var tæt knyttet så jeg valgte derefter at trække stikket og tog hjem dagen efter og det var desværre sidste gang jeg så Min Farmor og hun fik set sit oldebarn Emil.

Jeg ville Ønske at Min Farmor fik en bedre afsked end hun fik og det gør mig så INDERLIGT ONDT for det har hun virkelig IKKE fortjent.

Min Farmor og jeg til vores bryllup 2012:

Det slog mig RIGTIG MEGET ud og jeg havde svært ved at finde gejsten til at holde mig fra de Usunde ting og vægten det svingede desværre op og ned og jeg gik flere gange og tænkte at nu ville jeg gerne kunne se fremad og få lov til at komme videre med mit projekt og det var at NU skulle det altså være.

Jeg valgte at starte op den 18 Maj 2019 og gik også fint lige indtil alt det med min Farmor og ja som jeg skrev lige før gik det op og ned og havde svært ved at finde ud af det hele.

Men den 1 August gik jeg på vægten og jeg startede stille og roligt ud igen og tog 1 dag af gangen (Hvilket jeg har det bedst med)

Jeg ved godt at der vil sidde nogle derude og tænke hvorfor skrive alt det her? Altså det som jeg har skrevet i dette indlæg indtil videre men det er nogle af de ting som har fyldt meget hos mig men som også har gjort MEGET ondt.

Det har været Svært for mig at være Mor, Kone, Mette og hende som gerne ville tabe sig igen og det har ikke hver dag været let men jeg er kommet igennem det OG jeg har rejst Mig IGEN IGEN og det kan godt være at jeg er en STOLT Mor og Kone MEN ALDRIG ALDRIG Nogensinde har jeg været SÅÅÅÅ STOLT af mig selv som jeg er for tiden at jeg har taget de nederlag og fået mig nogle hug så har jeg VIRKELIG bevist overfor mig selv at det her det KAN jeg.

JEG KAN, JEG VIL & JEG GØR DET!!!!!!

Vægten i 2019 har svinget en del Men har den sagt PLUS så har jeg prøvet at få den til at sige MINUS.

Den 31 December 2018 sagde vægten 125,2 kg

 21 Marts 2019 sagde vægten 121,5 kg

 18 Maj 2019 sagde vægten 124,5 kg

 20 Juni 2019 sagde vægten 121,9 kg

1 August 2019 sagde vægten 124,5 kg

 10 December 2019 sagde vægten 116,2 kg

22 December 2019 sagde vægten 118,1 kg

I dag den 31 December siger vægten nu:

115,9 kg

Billedet taget i dag 31 December 2019:

Det kan godt være at jeg har taget på her i December MEN MEN jeg har formået at tabe mig MINUS 2,2 kg Siden den 22 December 2019

Jeg er bare SÅÅÅÅÅÅÅ MEGA Glad og Stolt af at jeg tabt mig i juledagene trods jeg virkelig har spist Usundt.

Så jeg håber virkelig i forstår mig når jeg skriver at jeg er STOLT over mig selv.

Jeg har selvfølgelig sat mig et mål med vægten OG det er at jeg SKAL ned UNDER de 100 kg igen.

DERFOR har jeg sat mig et MÅL for 2020:

Torsdag d. 3 December 2020 når jeg går på vægten SKAL den hedde UNDER 100 kg altså 99,9 kg.

Så det er mit helt Store Mål med vægten for 2020.

Jeg har IKKE noget mål med vægten altså noget tal på hvad den SKAL ned på det eneste er ”krav” som jeg har til mig selv at den skal forblive nede UNDER de 100 kg og IKKE over så er jeg tilfreds.

Det er og har ALTID været min drøm at komme ned under de dumme tre cifret tal.

Så nu kan 2020 bare komme an jeg er MAX klar til at give den GAS

Jeg deler lige lidt billeder fra jeg var Størst og til nu/ Gennem tiderne:

 

 

 

 

 

 

2019 Blev også året hvor jeg overvandt en MEGET Stor Grænse nemlig at hoppe i en Bikini på Emil´s første ferie Sydpå nemlig Lanzarote og WOW hvor var det STORT da jeg gjorde det.

Nu glæder jeg mig til Sommer når den forhåbentlig kommer med på en ny ferie et sted.

TUSIND TAK for den Støtte som jeg har fået af jer som følger mig igennem denne rejse som jeg har været igennem og den som jeg stadig er på.

Det betyder SÅÅ Meget for mig at have Støtte på de Dårlige men også de Gode dage.

FARVEL 2019 og VELKOMMEN 2020

Knus og Kram

Mette 🙂

1 kommentar

 • Hej Mette
  Jeg nyder at følge din blog især fordi jeg synes du er en modig pige, især da du hoppede i bikini og tro mig jeg ved hvor stort et skridt det er, jeg et selv en stor pige og ikke så modig som dig, men måske jeg skulle følge dit eksempel og hoppe i bikini til sommer.
  Held og lykke i det nye år
  Glæder mig til at følge en stærk og modig ung pige i gennem hvad 2020 måtte bringe
  Godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var så det.