Det kan godt være at?

Den havde jeg ALDRIG set komme.

Halløjsa På Bloggen:)

Så blev det Mandag og en ny uge er hermed skudt i gang igen.

 

 

I Torsdags var jeg på vægten og det skrev jeg om i dette indlæg her:

https://mettesforandring.dk/2022/02/03/det-kan-godt-vaere-at/

Nu er det blevet en ny uge og jeg er igen til at finde på cykelstien eller fortovet og nyder frisk vind i hovedet.

Nu sidder jeg her og nyder lidt koldt og drikke og nyder lidt stilhed omkring mig.

Efter at Emil blev afleveret i Børnehave og bilen var parkeret på p pladsen herhjemme ja så tog jeg med det samme hue og handsker på og så gik Kenneth og jeg lige 5,5 km og da vi kom hjem forsatte jeg så jeg kunne runde de 10 km.

Vi havde ellers fundet en rute vi ville gå da det var MEGA koldt for mine ben men efter vi kom i gang hjalp det og vi gik en lille omvej i stedet.

Jeg kan godt mærke at efter jeg har været syg der er jeg virkelig træt i kroppen og nogle dage kan være hårde at kommen igennem for jeg inderst inde gerne bare ville SOVE.

Men går altså bare ikke her i firmaet nej for jeg vil jo gerne udnytte at Emil er i børnehave så jeg kan slappe af sammen med ham når han kommer hjem.

Min motion er som sagt blevet ret vigtig for mig og jeg kan have svært ved og bare sidde stille og glo så derfor skal jeg også udnytte det når jeg har tid til at komme ud og bare gå de LANGE gå ture.

Det kan godt være at nogle syntes det her med at gå er kedeligt men det syntes jeg nu ikke når jeg går så får jeg tanker lidt væk og når vi tænker det årstid som vi går ind så nyder jeg at kunne høre fugle fløjt og se det dyre liv som der er her hvor vi bor.

Da vi gik her til formiddag så stødte vi på en musvåge som sad i et træ, Et dådyr som stod inde i en lille skov og til sidste så vi et lille sort egern som kravlede rundt i et træ.

Jeg syntes nu det er meget hyggeligt og så nyder jeg også at gå langs den lille å og bare kan høre vandet risle (bare lyden af vand)

Til og starte med nød jeg ikke det på samme måde som jeg gør i dag da det mest handlede om at bare komme UD.

Jeg begyndte og gå da jeg var gået ned med stress og en god veninde sagde til mig at jeg skulle UD og gå da det ville hjælpe mig.

I starten var det hårdt og virkelig ikke sjovt så jeg måtte lytte til musik når jeg skulle ud.

Jeg valgte at høre 5 musik numre og når jeg havde hørt dem så måtte jeg først gå hjem og det gik faktisk rigtig godt på den måde.

Det endte med at jeg stoppede med og høre musik i stedet nød jeg fugle fløjt i stedet.

Det hjalp virkelig meget på mig og som sagt kom tankerne lidt væk fra det hele og der blev lagt flere km på som tiden den gik hvilket jeg ALDRIG havde troet ville ske.

Tiden den gik og jeg kunne virkelig se at min krop havde godt af de gå ture så jeg blev faktisk meget bidt af det med at gå og ja så har det holdt ved lige siden.

Jeg havde dog lige en lille pause da Emil var lille og gik ikke så tit som jeg havde håbet på men det blev til nogle gå ture og det var også vigtigt.

Så hvis du sidder derude og du føler dig stresset eller du bare har en dum dag så hop i overtøjet og nogle gode sko og så gå en tur det hjælper virkelig.

Da jeg var ude og gå gik jeg og tænkte på hvad jeg nu skulle hjem og skrive her på Bloggen og jeg vidste det faktisk ikke men VUPTI da jeg sad og skrev så var den der bare.

Nå men jeg vil slutte af for i dag og så skal Emil snart hentes i Børnehaven og dagen skal bare nydes sammen med Ham og Kenneth.

Rigtig God Mandag og Rigtig God uge

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan godt være at?