Opskrift: Mørbrad i ovn
Halløj På Bloggen
Jeg vælger at dele den på Bloggen da flere har spurgt efter retten efter jeg delte den på Snapchat og Instagram i Lørdags
Mørbrad i ovn
4 Personer
500 g Svinemørbrad, i skiver
1 spsk. olie
300 g Porre i tynde ringe
150 g Rød peberfrugt i tern
250 g Champignon i kvarte
1 dl Bouillon
2 dl Kokosmælk
1 Lille dåse (70 g) Koncentreret Tomatpuré
1 tsk. Sambal oelek (Chilipasta)
Paprika, Salt, Peber.
Billede af retten inden den kom i ovnen:
Fremgangsmåde:
Bank mørbradbøfferne let med håndroden eller en kødhammer og brun dem på hver side. Drys med paprika, salt og peber. Læg bøfferne i et ovnfast fad.
Svits grønsagerne på panden i olien. Hæld grønsagerne over mørbradbøfferne.
Bland bouillon, Kokosmælk og tomatpuré. Smag til med sambal oelek, paprika, salt og peber, hæld blandingen over mørbradfadet. Steg i ovnen i ca. 20 min ved 180 grader.
Retten indeholder 700 g grønt
Serveringsforslag: Kogte ris og Broccoli
Tip:
Sambel oelek kan erstattes med friskhakket rød chili.
Energi pr 100 g:
Kcal: 85
Protein: 8
Fedt: 4,5
Kulhydrat: 4
Jeg syntes personligt selv at den er RIGTIG god og det bliver IKKE sidste gang at jeg skal lave denne.
Ønsker du opskriften så fang mig på PB via Facebook og jeg sender den gerne til dig.
https://www.facebook.com/mettesforandring/
Jeg anbefaler gerne denne ret 🙂
Ingen kommentarer endnu