Et år ældre og MEGA Lækkert vejr.

Jeg troede det ikke men håbet var der

Halløj 🙂

Hold nu op hvor var det en KANON God dag i går.

img_41081

Dagen i går var ikke kun min fødselsdag  for det var nemlig også dagen hvor jeg skulle på vægten.

Jeg valgte at gå på vægten i går fordi jeg vidste at jeg skulle have kage og andre usunde ting i går og så ville det jo ikke være særlig fedt at gå på vægten i dag.

De dage laver jeg gerne om for om det er en dag til eller fra det gør mig ikke noget.

Men jeg kunne godt mærke at jeg havde en dag mindre end jeg plejer så det var ikke særlig sjovt da det regnede HELT VILDT Søndag så hvad gjorde jeg så jo jeg fik jo trænet hjemme på stuegulvet og AV for pokker min krop dagene efter de var knap så sjove og ja jeg kunne jo ikke bare sidde at glo så alligevel valgte jeg at gå de 10 km sammen med Carlo i Blæst og regn for ja det hjalp ikke på vægten hvis jeg bare sad stille.

Jeg er en MEGA FIGTHER og jeg giver IKKE bare op og i sær ikke når det er mit vægttab.

Mandag da jeg smug kiggede på vægten og den sagde + 1,7 kg ja der sagde jeg til mig selv at det så IKKE så godt ud MEN jeg gav den ALT hvad jeg kunne og derfor går jeg på vægten for at se hvordan det ser ud fordi skal jeg give den Xtra eller ikke så meget Xtra.

Rigtig mange forstår mig ikke men det er jeg ligeglad med for jeg gør det som jeg har det bedst med og det er min måde at styre det på.

Ugens Motion endte med at se sådan her ud:

76,93 km (Fredag – I dag) 10,99 km i snit om dagen SÅDAN DER

Jamen det ser jo rigtig Godt ud og jeg er FULDT TILFREDS når jeg tænker over jeg har haft problemer med kroppen

MEN når nu kommer det som jeg ville fortælle om nemlig VÆGTEN.

Torsdag 16/3-2017 sagde vægten 108,8 kg og det var et samlet vægttab på MINUS 20 kg I ALT og jeg var MEGA MEGA STOLT & LYKKELIG

I mandags sagde vægten som sagt +1,7 kg og jeg vidste at den ville sige + når jeg ville gå på vægten igen.

MEN MEN jeg havde da håbet på den ville sige MINUS i stedet.

I går den 22/3-2017 sagde vægten

108,6 kg

MINUS 200 g

WOW YES & JUBIIIIII

Hold nu hvor var det MEGA LÆKKERT og nu hedder det samlet vægttab

MINUS 20,2 kg I ALT.

Jeg er virkelig bare SÅÅÅÅÅÅ Glad og STOLT

Jeg dansede og dansede bare rundt i går SÅÅÅÅ Glad var jeg bare og det er jeg stadig FEDT FEDT FEDT FEDT

img_4106

I dag har den stået på en gå tur sammen med Carlo hvor vi var blevet inviteret på kaffe hos en af vores “gå venner” og det var Rigtig hyggeligt og ja der blev rigtig snakket som der nu altid gør når vi er sammen.

I går blev der lige taget et nyt billede af mig så jeg fik lige lavet  Før/Efter billeder og WOW der er lige en måneds forskel og der er MINUS 2,2 kg FORSKEL WOW ALTSÅ

img_41311

Jeg er virkelig SÅÅÅ Glad for Min nye figur og jeg har igen ALDRIG NOGENSINDE før følt mig SÅÅÅ Lækker før så jeg nyder HVER dag og kigge mig selv i spejlet

Nu hedder det en ny uge for mig hvor der igen skal trænes lidt og i weekenden går turen over for at hente manden på jobbet ja det kan jeg jo lige så godt i stedet for at sidde her eller hvad jeg nu ellers kunne lave.

Nu må vi se hvad ugen den bringer på Thi hi

Rigtig God Torsdag Aften

Masser af KÆMPE Krammer

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et år ældre og MEGA Lækkert vejr.