Hvorfor nyder jeg mon det så meget...?

Det var ikke særlig rart mon jeg har lært noget ved det…..????

Halløjsa 🙂

Så er det sørme blevet Mandag igen og weekenden er Slut og for mig har det været en god en af slagsen Men alligevel lidt mærkelig hvis jeg selv skal sige det.

img_2289

I Fredags stod den på og lave dej til jødekager og for at gøre det nemt med mad ja så blev det til hjemmelavet pizza med hjemmelavet hvidløgs olie Mums og ellers bare på hygge og afslapning.

Lørdag morgen prøvede jeg og gå på vægten for og bare lige smug kigge og BANG det var ligesom om og få en lussing i ansigtet da den sagde + 1,9 kg og jeg kunne godt mærke det slog virkelig hårdt. Men så blev der bagt jødekager i stor stil til julemusik og jeg havde fået handlet ind til at jeg rigtig skulle være alene hjemme om aften da Manden skulle til julefrokost. En dag hvor jeg havde glædet mig til og skulle spise Nachos med kylling og der startede det hele så og ja jeg ved godt folk syntes jeg er mærkeligt men hvad er det vi har en vægt til jo for og se hvordan det går Også selvom det er weekend.

Men den glæde var ikke så stor mere fordi det med vægten sad i mit baghoved og jeg måtte faktisk flere gange lige teste om jeg ikke drømte eller om det var virkeligt. Der fløj en masse ting igennem mit hoved for det her havde jeg ALDRIG oplevet før og det var helt nyt. Jeg kan huske jeg tænkte på en ting nemlig

“Mette hvorfor kan du ikke bare nyde det her og slappe lidt af det skal nok gå”

Nå men jeg fik da spist min nachos men jeg blev sku lidt ked af det bagefter for hvorfor var det sådan her. Så for mig var det ikke sjovt og jeg blev MEGA Usikker og av det gjorde bare ondt.

Tror bare ikke det var min Lørdag aften og jeg havde svært ved og slappe af da jeg godt kunne mærke jeg var MEGET nervøst anlagt og jeg har oplevet folk siger jeg er skør når jeg siger dette også Min Mand tror ikke på mig.

Men nogle gange er det ligesom jeg kan mærke jeg ikke af alene selvom jeg fysik er alene. Og når jeg har den følelse jeg så bliver jeg bare Usikker og ja folk griner af mig men jeg kan jo ikke gøre for det.

Søndag morgen efter ikke så mange timers søvn skulle jeg lige smug kigge på vægten og WOW så sagde den lige MINUS 1 kg og ja jeg ved godt folk siger det er væske men det havde jeg virkelig ALDRIG troet på. Nå men vi tog en tur ind til byen for og gå lidt rundt for at finde en julegave men da vi ikke fandt noget endte vi så i Bilka. Manden havde tømmermænd og det endte med vi købte fritter og hotwings til aftensmad. Jeg følte godt jeg kunne spise dette men bare ikke overspise.

IGEN ramte min usikkerhed mig og jeg spiste alligevel op og da jeg var færdig tænkte jeg

“Ja Mette så røg det så på igen FLOT”

Men i dag Mandag sagde min vægt altså MINNUS 200 g

HALLO DEN SAGDE MINUS????

Selvom det slet ikke var særlig rart kan jeg jo lige nu ikke lade være med og lige gøre status over dette.

På en måde er jeg Glad for og få dette prøvet for helt ærlig så kan det være jeg lære og lytte efter mig selv en anden gang og jeg skal blive bedre til og lytte men også stole på mig selv.

Jeg har jo sat mig selv i mål her i december måned at jeg enten skal tabe mig eller vægten skal stå lige. Jeg er SUPER glad for jeg har det mål for det gør altså lige jeg tænker mig om men også passer på.

Jeg går Rigtig Meget op i det her og skal jeg være ærlig ?????

Mette her er MEGA STOLT over og være kommet her til.

Og det har bare lige gjort min dag TOTAL MEGA TOP NICE

Jeg er stadig i lærer da der er flere ting som jeg ALDRIG har prøvet før og for mig er det sundt og mærke det på min egen krop for så ved jeg næste gang hvordan jeg komme igennem det.

I dag har jeg nydt en rigtig god gå tur sammen med min lille firbenet ven og i dag fik vi selskab på vores tur sammen med en anden lundelufter så vores gå tur blev til en TOTAL Hygge tur. Turen blev på 7,25 km og jeg gik rundt herhjemme så jeg kom op på de 10 km i dag

Sådan her blev jeg taget i mod i dag af søde Carlo 🙂

Hvor var det altså SUPER Skønt og få sat ord på de her ting og få dem sagt/skrevet.

Nu vil jeg bare nyde lidt tv og måske lidt julekalender men måske der kommer en lille aften gå tur senere.

Rigtig God Mandag og en Rigtig God Uge.

Masser af Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor nyder jeg mon det så meget...?