Det handler om at være stolt og tilfreds

Den BEDSTE og FEDESTE Rejse Nogensinde

Halløj På Bloggen 🙂

Så bankede tirsdagen igen på døren.

img_92921

I går blev der liiiiiige lukket op her fra min side og jeg ved godt at jeg gør det tit Men hold nu op hvor der altså giver en form for ro og lettelses inde i mig når jeg får det ud af kroppen.

Blog indlægget fra i går kan læses her :

https://mettesforandring.dk/2018/01/29/det-handler-om-at-vaere-stolt-og-tilfreds/

Jeg ved godt at det kan være for meget for folk at skulle høre på andres tanker/følelser men jeg tænker ikke over hvad folk ville have jeg skal snakke/skrive om for det hjælper mig ikke igennem det som jeg måske render rundt med.

Jeg syntes det er MEGA Fedt at ENDELIG kunne få sat ord på og få det UD af kroppen og så komme videre.

Her på det sidste har jeg været stille og holdt mig en velfortjent pause med det hele og det har virkelig været SKØNT at kunne gøre liiiiiige hvad jeg ville Uden at tænke på om det nu var forkert af mig.

Jeg har virkelig haft brug for dette break selvom jeg har holdt mine gå ture ved lige så har jeg virkelig fået SLAPPET TOTALT AF.

2017 har som sagt været en KÆMPE Ruche rent personligt og nogle dage har været hårde end andre.

Så mit råd til jer derude hvis i har det på samme måde altså går rundt med en masse ting så sæt jer ned og skriv det ned og få det ud altså lige som en slags dagbog.

Man skal være ligeglad med hvad andre tænker og siger om en selvom det er MEGA SVÆRT men hold hovedet højt og sig til sig selv at JEG KAN GODT DET HER og lad de andre grine af en for den dag du er Stærk så er det dem der er de små.

Jeg ved hvordan det er at blive Mobbet og til at ikke have sin familie mere selvom de stadig lever og Nej det er da ikke særlig sjovt og selvfølgelig gør det ondt men på et tidspunkt kommer man videre og det syntes jeg at jeg er selvom det ikke altid lyder sådan.

Derfor har det her været den FEDESTE og BEDSTE Personlige rejse jeg NOGENSINDE har været på for hold op hvor har jeg virkelig lært mig selv MEGET bedre at kende også selvom det har været hårdt og gjort ondt MEN det kan være at det var det som skulle til ja det ved jeg ikke.

Det er derfor jeg er SÅÅÅ STOLT og GLAD over at være kommet her til hvor jeg står nu og at jeg kan være den jeg er og ikke den som andre ville have at jeg skal være.

Det var det fra mig i dag

 TUSIND tak til dig som læste med i dag her på Bloggen

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det handler om at være stolt og tilfreds