Det gør ondt at miste

Så kom den Store Dag ENDELIG

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Torsdag og endda en MEGET god en af slagsen.

img_9334

Jeg valgte tilbage i December måned at trække stikket lidt for noget tid da jeg virkelig havde brug for en slapper og “bare” være Mette.

Det har virkelig været SUPER SKØNT at kunne have dage hvor der IKKE er blevet lavet så meget end at slappe af på sofaen og set film på netflix.

Der har i den tid været gode dage og nogle dårlige dage Men jeg har taget det hele med et smil på læben og i stedet kigget fremad.

Men som i jo nok har kunne læse herinde på Min Blog har jeg IKKE været på vægten i noget tid og der har været nogle dage hvor jeg virkelig har været MEGA træt og bare haft lyst til at sove.

Det er der også en helt speciel grund til og det er fordi at i år får jeg den STØRSTE Gave jeg nogensinde kunne ønske mig da

JEG ER GRAVID

img_9040

Som i kan se på billedet tog jeg den første test den 14 December og hold nu op hvor var det bare IKKE til at forstå da vi nu har prøvet siden September 2015.

Det her er virkelig KÆMPE Stort for Min Mand og Jeg at det ENDELIG lykkedes for os.

Tro mig det har virkelig været MEGA Svært for mig at holde det Hemmeligt da jeg virkelig har haft lyst til at fortælle ALLE om det.

MEN jeg valgte at skjule det indtil vi skulle til Nakkefolds scanning så jeg var 100 % sikker.

Det har virkelig været en Super nem og Skøn graviditet indtil videre da jeg  “kun” har lidt af træthed og brystspændinger og lidt andre små ting men INGEN opkast HELDIGVIS.

I dag kom dagen hvor vi skulle til Nakkefold og sygeplejersken havde ikke andet end rosende ord for den lille Guldklump selvom at den bare ikke havde tid til at ligge stille overhovedet.

Her kan i se et billede af den Guldklump:

img_9326

Efter scanningen besluttede vi os for at tage ind til byen og købe noget sødt tøj til når vi nu skulle Offentligt gøre det.

Det var hvad vi købte og i neutrale farver da vi ikke ved hvad det bliver (finder vi ud af den 19 Februar)

img_9330

Jeg ved at der ville være nogle kg som skal væk efter jeg har født (August) og så vil jeg fortsætter med Min Forandring.

Det her er virkelig bare SÅÅÅÅÅ MEGA FEDT at jeg nåede at komme i MÅL med vægten og BANG så blev jeg gravid så helt ærlig det kan virkelig ikke blive mere PERFEKT.

Jeg er bare SÅÅÅÅ GLAD for at kunne dele det med folk nu og vise at jeg bare er MEGA GLAD, STOLT og LYKKELIG.

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

En MEGET Glad

Mette 🙂

 

1 kommentar

  • Stort tillykke !
    Hvor dejligt, at det endelig lykkedes og indtil nu har været uden komplikationer – jeg krydser fingrer for, at det fortsætter sådan 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør ondt at miste