Jeg kan ikke mere

Når det ikke kan være anderledes.

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Søndag og jeg sidder lige og skriver lidt i mens at lille manden tager sig en lur.

Forleden dag skrev jeg et blog indlæg om at jeg ikke kunne mere med at blive ”udnyttet” eller føle sig gjort til grin.

Blog indlægget kan læses her hvis du ikke har læst det endnu:

https://mettesforandring.dk/2019/10/03/jeg-kan-ikke-mere/

Lige nu sidder jeg med en følelse af at det var rart at få det skrevet men også at kunne sætte ord på de tanker som lige nu fylder i mit hoved.

Det er ikke nogen nem beslutning som jeg har taget mig MEN jeg kan sku ikke mere.

Jeg er SÅÅ træt af og være det sorte får og føle mig som en lige gyldig person.

Jeg er TRÆT TRÆT TRÆT og det er her jeg står af.

Alle de spekulationer har kostet mig nogle kg fordi jeg IKKE har kunne styre mit mad og der er blevet ædt ALT for MEGET Usundt og det er jo ligesom IKKE meningen med det her.

Jeg er blevet pisset på mange gange og blevet såret Så mange gange og derfor kan jeg mærke på mig selv at det kan jeg personligt ikke holde til om det er venner eller familie ja så finder jeg mig ikke i det mere.

Jeg ved godt at Min/Vores familie(r) ikke er så store MEN jeg vil gerne behandles Ordentligt.

Jeg vil ikke ”kun” være god nok når det passer ind hos andre jeg vil være god nok hele tiden og folk må acceptere mig som den jeg er.

Jeg har fået kommentar med på vejen i forbindelse med det her at om det ikke er ærgerligt at jeg træffer den beslutning og om jeg egentlig har tænkt på Emil at der ikke rigtigt er noget familie?

Selvfølgelig er det da MEGA ærgerligt men jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal stille op mere for når den anden part ikke har en interesse for det ja så er det sørme ikke nemt.

Jo jeg har skam tænkt på Emil men han er lige nu så lille til at forstå det og nu ser han jo ikke min svigerfamilie (af dem som er tilbage) særlig tit nogle ser han kun til fødselsdage/højtider og ja andre ser han når det passer ind i deres kram.

Men den dag han bliver stor og forstår det hele så vil jeg være åben og ærlig og fortælle ham hvorfor der ikke er kontakt til både Mormor og Morfar og hvem der nu ellers ikke er der.

Jeg havde ikke selv kontakt til min egen mormor og morfar og fandt først ud af det i en alder af bare 7/8 år ved at min mormor kom og sagde hej Mette (i et shopping center)

Og det skal Emil IKKE opleve det er Min pligt og fortælle ham det når han er klar til det.

Så blev der igen lige åbnet lidt mere op og jeg fik igen mine tanker ned Sort på Hvidt.

Det kan godt være at det er mærkeligt at skrive dette på min Blog men det er ligesom min mening og være Åben og Ærlig for jeg ved at det er dette som skal til nemlig at jeg kan få det UD så jeg kan komme tættere på min helt Stor Drøm Nemlig at Tabe mig så jeg kan få en bedre selvtillid og så jeg ikke skal gå her og være usikker på mig selv.

Nu vil jeg Nyde Min Søndag sammen med Min Mand og Emil da det hedder en ny uge i morgen og for Emil hedder det dagpleje.

Rigtig God Søndag derude til dig

Masser af Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke mere