Tænk at den virkelig sagde det?

En Hård Tid

Halløj På Bloggen 🙂

Så er jeg sørme lige på banen igen her på Bloggen.

Der har været noget stille i en laaaaaaaaang periode og det er hermed forbi og jeg er helt klar til og starte på en Frisk.

Der er sket en del siden sidst og ting som ikke har været særlig sjove hvis man skal sige det sådan.

Men vi er kommet igennem det selvom det har været en Laaaaaaaaaaaang rutche tur.

Det sidste nye er at Kenneth startede nyt job 1/8-23 og han er virkelig glad for det og som mange af jer nok har læst på Facebook at vi har taget Emil ud af børnehaven pr 29/8-23.

Det har ikke været særlig rart det med Emil og jeg som Mor har godt nok været ked af det og det har godt nok gjort ondt men nu er Emil hjemme ved mig i hverdagen og vi har fået vores glade dreng tilbage igen.

Det hele er en Lang historie og det er et sårbart emne lige pt så jeg går ikke i detaljer men det kan helt sikkert findes på Facebook da den lige pt er delt 2804 gange så mon i ikke støder på dette?

Nå men for at det hele ikke kun skulle være noget negativt så gik jeg for alvor i gang med at starte på en frisk og skiftede de dårlige vaner ud og det gjorde jeg Den 1 August 2023 og det var virkelig dejligt at komme i gang igen efter en alt for laaaaang pause.

Det er virkelig dejligt at være kommet i gang igen og være kommet op på hesten.

Jeg har valgt og tage en dag af gangen og så handler det om at komme af med de dårlige vaner og ja det skal der arbejdes med og jeg må nok indrømme at her i september var det svært men igen så tog jeg en dag af gangen.

Den dårlige vane som jeg skal af med er at jeg IKKE skal trøste spise når jeg er ked af det som jeg har været en del på det sidste.

Det er hårdt og Nej det er ikke nemt på nogen måde men jeg VIL videre for jeg vil så gerne op på hesten igen.

Jeg har lige haft nogle dage hvor ja jeg fik et mindre tilbagefald med det usunde så jeg bruger lige dagene nu her til og komme op igen og så er jeg i gang igen.

Nogle sidder helt sikkert og tænker at jeg er skør og at jeg aldrig kommer videre og tro mig jeg kommer videre.

Jeg er i gang og det er faktisk gået rigtig godt.

Fra 1 August 2023 til den 14 September 2023 sagde vægten MINUS 3,4 kg samt MINUS en masse cm som er på MINUS 31 cm

Men for mig har jeg valgt denne gang at jeg vil gøre det anderledes end jeg har gjort før og jeg vil selvfølgelig gå på vægten men det skal IKKE være vægten som styre det som det gjorde til sidst da jeg var i gang sidste gang.

Jeg vil prøve og kunne styre min mad med måde og det gælder også det usunde.

Jeg skal i gang igen og jeg VIL have succes med det.

Jeg ved at jeg kan og jeg gør det!

Jeg har bare lige i en periode været ramt som Mor og desværre er der stadig sådan nogle dage og ja sådan er det bare men vi ved herhjemme at det skal nok blive godt igen ang. Emil.

I morgen står den på noget Info møde på den skole som han skal gå og det bliver nu meget spændende og hvor er det VILDT at det her skole næste sommer.

Lige om lidt så hedder det skoletaske og tilbehør WOW hvor blev tiden lige af?

Næste år hedder det 4,0 for mit vedkommende og Skolestart for Emil STOP TIDEN.

Nå men nu fik jeg startet op igen på Bloggen og jeg glæder mig til og komme i gang med det og lige få sat ord på ens tanker så jeg kan fortsætte derud af.

Nå men det var lidt fra mig i dag.

Rigtig God Mandag og en Rigtig god uge til dig som læser dette.

Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænk at den virkelig sagde det?