Og så endda på en Søndag

En forandring der er det værd!!

Halløj 🙂

img_3598

WOW sikke dog en KANON lækker weekend og som du nok kunne se i går på Bloggen

Ellers kan du se den her:

https://mettesforandring.dk/2017/02/12/og-saa-endda-paa-en-soendag/

Så har jeg VIRKELIG givet den MAX GAS med Min Motion i weekenden og jeg har virkelig nydt det selvom jeg havde håbet på og kunne slappe af.

Jeg er virkelig bare MEGA STOLT over at jeg har lysten til at fortsætte og jeg føler også jeg gør SÅÅ meget godt for mig selv nemlig ved at tabe mig og jeg får mere og mere nemmere ved at kunne gøre ting som jeg måske IKKE har kunne i flere år pga. min vægt.

I dag da jeg sad og kiggede mine billeder og videoer igennem inde på min instagram og hold da op der er nogle som overrasker MEGET endda

Dette billede her blev taget d 17/2-2016 og som du kan se på billede havde jeg på det tidspunkt tabt 3,2 kg ALT I ALT efter jeg havde taget på igen.

Nå men siden den 17/2-2016 og billedet her blev taget har jeg faktisk tabt mig 13,4 kg og WOW siger jeg bare.

img_3597

Jeg har før i tiden haft et ALT for STORT et PROBLEM med Chips at jeg kunne spiser chips HVER dag og endda 1-3 poser om dagen (Ja jeg har været et KÆMPE mad svin)

så har jeg godt kunne se at lige med de chips skulle der altså ske noget nyt for det går jo ikke med at spise chips og så tabe sig.

Jo længere jeg kom i mit forløb med at tabe mig kunne jeg godt se at måtte give mig selv nogle udfordringer og nogle af dem har også måtte trække tænder ud.

Februar måned 2016 gav jeg mig selv en udfordring med at jeg IKKE måtte spise chips i 3 uger og ja 3 UGER.

Den første weekend efter var lidt hård og jeg manglede dem virkelig men jeg tænkte på noget andet og holdte mig i gang så jeg ikke skulle tænke på det.

Prøv og høre hvad jeg siger i denne video:

Den dag i dag kan jeg godt have chips i huset UDEN at åbne poserne og spise af dem og de kan ligge en hel uge da jeg altid giver mig selv lov til at hygge mig om Fredagen.

og det syntes jeg VIRKELIGT er KÆMPE STORT og ikke mindst MEGA SEJT.

Og gå fra og føle sig som en taber ( ja sådan har jeg tit haft det) til at være en person som motivere andre med samme problemer men også at jeg står i dag og har denne Blog plus en Gruppe og en side og til sidst en Instagram profil omkring mit vægttab det er virkelig STORT for mig og få den følelse af at jeg dur til noget

(Hvilket jeg tit har fået af vide)

MEN det STØRESTE PLUS ER:

AT JEG TABER MIG OG AT JEG BLIVER VED OG HOLDER DET

Nu vil jeg nyde Min Mandag aften til lidt fjernsyn og afslapning.

Masser af Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og så endda på en Søndag