Når Ensomheden Rammer Mig

Det har været kampen værd

Halløjsa 🙂

Av for pokker en dag i går den gjorde godt nok MEGA ondt.

img_42561

Hold nu op en dag i går der røg jeg godt bare TOTALT ned og jeg kan stadig mærke at jeg ikke helt er på toppen endnu men det kommer det ved jeg.

De her dyk som jeg får det er ikke noget som jeg selv kan styre og hvor er det bare MEGA Træls MEN jeg får dem ikke så tit som jeg gjorde før i tiden for hold op hvor jeg bare røg ned og komme op igen det var RIGTIG Svært.

Jeg er blevet bedre til at komme igennem dem for før i tiden sov jeg MEGET og det gør jeg slet ikke mere.

Derfor er jeg i dag SÅÅÅ MEGA STOLT over Min Forandring for jeg har virkelig Kæmpet/Arbejdet UTROLIG MEGET med mig selv sammentid som jeg har tabt mig.

Mine gå ture har virkelig hjulpet mig RIGTIG Meget og jeg har ladet mine ting (Tanker) blevet hjemme og når jeg er kommet hjem jamen så tænker jeg ikke mere på det og ja så er de hurtigt Glemt.

I dag blev det til en Rigtig god gå tur sammen med Carlo og da jeg kom hjem tænkte jeg

Gennem Sol, Regn og Vind kom jeg endelig ind.

Grunden til jeg skrev endelig var at det blæste og regnede og det var ikke særlig sjovt.

MEN Vi fortsatte vores gå tur Carlo & Jeg

Og sådan her så vores tur ud:

img_42601

I dag da jeg skulle skrive på Bloggen havde jeg mest lyst til at gøre lidt ud af mig selv så jeg fik ordnet mit hår og fik brugt min farve bombe til håret og NØJ hvor var det altså bare LÆKKERT.

Så der blev taget nyt billede og WOW hvor blev det godt (hvis jeg altså selv skal sige det) Det er det billede som jeg har valgt og bruge som ”Profil billede” øverst på dette indlæg i dag.

Så kunne jeg godt lige se at jeg trængte til og få nyt Coverbillede på Min gruppe & Side inde på Facebook

WOW HOLD NU OP FOR DEN DA

Der er godt nok sket MEGET eller hvad siger i derude?

img_42591

Det er jo HELT VILDT en Forandring og jeg er bare SÅÅ MEGA STOLT

I morgen kalder vægten og det er jo altid spændende og se hvad den siger men bare den IKKE siger Plus jeg kan bedre lide MINUS eller Lige.

I morgen går turen lige en smut ind til byen da Kenneth har sagt han hellere ville give mig en ny forårs jakke da den anden er gået i stykker men så kan den gamle jo bruges når jeg er ude at gå med Carlo.

Så nu må vi se hvad de har af jakker og om jeg kan passe dem men nu må vi se og ellers skal jeg lige en tur forbi lægen og ja ellers skal jeg bare ikke lave det helt store jo nyde dagen.

Nå men nu kalder en Aften gå tur og så lige hjem og i bad og ja så kalder sengen jo også snart.

Masser af Krammer

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Ensomheden Rammer Mig