WOW Hvor er det her bare FANTASTISK

Når Ensomheden Rammer Mig

Halløjsa 🙂

Så blev det Sørme da lige Tirsdag igen og TOTALT LÆKKERT Vejr udenfor

img_42411

Wow en dag i går og HOLD NU OP der blev godt nok gået en del km men hvor var det altså bare MEGA SKØNT

Det gode og lækre vejr skulle virkelig NYDES og det blev godt nok også da jeg fik gået 17,32 km WOW Hvor var altså bare MEGA SKØNT.

img_42461

Dagen i dag har været noget anderledes for jeg er virkelig ked af det og jeg har det bare IKKE særlig godt.

På min gå tur i dag trillede tårene bare og jeg kunne ikke rigtig styre dem og jeg havde svært ved at tage mig sammen til at komme ud at gå.

Jeg føler mig virkelig ALENE og ENSOM (selvom jeg har Kenneth ved min side)

Men det er nu mere veninderne at jeg savner eller dem som er tæt på mig

Dog ved jeg godt at dem jeg har omkring mig de også har et liv med deres hverdag men hvor ville jeg nogle gange ønske at folk spurgte mig af hvordan går det og ja jeg lyder måske ynkelig lige nu men jeg er virkelig bare så ked af det og det gør RIGTIG Ondt.

Jeg har her den seneste stykke tid ikke haft det særlig godt og jeg håbede på at det ville gå over men det gjorde det så ikke for knækket det kom i dag

Det er bare hårdt når man har de her dage hvor man bare føler man er et nul og man ikke har den betydning for folk og det er rigtig rigtig  træls for det gør virkelig ondt og jeg er nød til at være ærlig omkring dette uanset hvad folk mon ville tænke omkring mig.

Når jeg har de her dage hvor jeg er ensom og føler mig alene så hver gang jeg skriver om det inde på min blog eller på Facebook så kan jeg nogen gange godt have den der følelse af at folk de tænker”Nej IKKE nu igen”At jeg måske er en deprimeret Person Men det er jeg ikke for selv om jeg er en Stærk person så kan jeg altså godt knækkes Uanset hvad.

Som jeg skrev før har det her været undervejs i noget tid og jeg har de sidste par dage haft det sådan at hvis nogen har stået og grint i nærheden ja så har jeg troet at det var mig som de grinte af (selvom det ikke var mig de har grint af)

Puha jeg har virkelig en klump nede i maven og vandet i mine øjne det presser virkelig på og jeg har mest lyst til at bare ligge i min seng og koble fra med min ipad.

Jeg ved godt at jeg går op i det her med Min Forandring men jeg har ALTID tid til Mine veninder uanset hvad og jeg har da flere gange haft lyst til at søge efter nye og jeg har da også prøvet men de forsvinder hurtigt igen.

Dog har da været nogle stykker som gerne ville være venner men det er nogle som har fulgt mig via min gruppe på facebook og det har jeg sagt nej til for skal folk være venner med mig skal IKKE være pga. det som jeg gør MEN for den som jeg er.

Jeg håber at dig som læser dette kan forstå mig og at jeg ikke har kludret for meget i det her eller har skræmt dig væk.

Nå men jeg må hellere stoppe for det gør virkelig ondt lige nu

Masser af Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

1 kommentar

  • Marianne Boldt

    Sødeste dig, tror det er helt normalt at havde disse ned ture. Der sker meget med en når kiloerne forsvinder og hjernen følger ikke altid lige med. Man ser nogle gange sig selv som hende man var. Jeg har nu tabt 42 kg og Mette jeg kan ikke forstå det. Ser stadig nogle gange mig selv som kæmpe stor. Hende folk glor på og tænker deres. Men disse dage bliver heldigvis færre og færre… jeg kan også godt have dage hvor jeg føler mig ensom men inderst inde ved jeg at de er der. Jeg skal bare sige pip 😊 Du er så sej og jeg ved du er stolt og skal du også være men jeg kender godt den følelse du sidder med ind imellem. 1000 gode tanker til dig ❤❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOW Hvor er det her bare FANTASTISK