Nu skal der ses Fremad og IKKE tilbage

Hvor er det dejligt at se frem til

Halløj På Bloggen 🙂

Jubiiii så blev det Fredag og så hedder det Weekend

img_5385

Dagen i går blev der egentlig ikke lavet så meget andet end vi startede dagen med at gå til Lidl for at handle ind til aftensmad både i går og til i dag.

I går bestod vores aftensmad med nogle lækre sandwich med: Serrano skinke, Mozaralla ost (den runde i pose) Rucola salat, Rød løg, Parmesan ost i flager.

Sådan her ser de ud:

img_5387

Dagen i går var en dag hvor der virkelig blev sat ord på Mine tanker og følelser og det har jeg virkelig kunne mærke i dag at de har sat sine spor.

Hver Torsdag går jeg på Live inde på den gruppe jeg har i forbindelse mit vægttab (Mette´s Forandring) hvor jeg fortæller hvordan min uge er gået både på godt og ondt og hvordan det ser ud med min motion og ja hvad vægten den siger.

I går blev der virkelig sat ord på hvordan jeg har det lige pt og AV siger jeg bare og ja bagefter var jeg pisse ked af det (undskyld mit sprog) og ja der kørte en masse tanker i gennem mit hoved.

Men alligevel kunne jeg mærke at det var rart at få det sagt og få det UD for nogle gange kan det være svært at forklare sig på skrift (Sådan har jeg det tit)

For nogle kan det svært at forstå da de ikke selv har prøvet at stå i det med familie “Problemer”

Hvorfor vælger jeg at skrive omkring dette og være så åben om det? Jo det gør jeg fordi at hvis jeg IKKE får det UD så får jeg det mere og mere skidt med mig selv og så er jeg bange for at det går galt med vægten og helt ærlig det må bare IKKE ske.

Nu har jeg gået her og KÆMPET for at nå her til og så skal det altså ikke smides på gulvet.

Nå men nu er det weekend og hvad skal der så ske?

I morgen går turen til København sammen med fagforeningen og nogle gamle kollegaer og det er ALTID et højde punkt for mig da vi virkelig bare hygger os.

Så i morgen hedder det tidligt op da vi skal af sted kl 8 i morgen tidlig og så skal vi på rundvisning i Dr byen og så skal vi en tur på Bakken også og ja jeg glæder mig til begge ting men nok mest Bakken glæder jeg mig til.

Jeg plejer normalt at tage bussen MEN nu er der en jeg har svigtet i LANG tid og det er Gerda (min cykel) så i morgen skal der gang i hende og ja der er ca. 8,5 km HVER vej og det klare vi nemt da vi før i tiden har cyklet længere end det.

Så det bliver godt at få gang i cyklen igen:

img_5394

Så i morgen skal der NYDES og så skal der YDES altså motion med Cykelen og gå/skridt

Nå men jeg vil slutte af da sengen snart kalder på mig og vækkeuret ringer tidligt på mig (Gab)

Rigtig God Weekend 🙂

Masser af Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu skal der ses Fremad og IKKE tilbage