Så kom dagen og vægten kaldte på mig

Hvor er det bare dejligt det her

Halløj 🙂

WOW sikke da en dag i går jeg er i stadig overvældet over de kommentarer og beskeder som kom i går

I går var min lyst ikke til særlig meget MEN jeg skal da lige love for at piben i dag har fået en anden lyd her hos mig.

Jeg har som sagt de sidste par dage ikke været på toppen og har virkelig haft svært ved og komme op igen Men ved i hvad??

Jeg har i dag ALDRIG haft det bedre og jeg er i dag TOTAL GLAD I LÅGET.

Mette er TOTALT på Banen igen og INTET skal eller kan slå mig ud!!!!

img_2065

Vi har alle sammen vores dårlige dage og helt ærlige det skal der også være plads jeg vælger bare og være åben omkring dette.

Jeg vil godt være ærlig og kalde mig selv for en Fighter og det vil jeg gerne for jeg er en person som ikke bare giver op selvom det er svært når man står i det.

Jeg overasker mig selv mere og mere over at jeg bare virkelig holder det her og endda at jeg i Tirsdags hvor lysten virkelig var MEGET stor men nej Mette gjorde INTET. Syntes virkelig det er MEGA SEJT og Nøj hvor er jeg altså STOLT.

I dag da jeg stod op og var kommet i tøjet kunne jeg bare mærke inden i at wow det her bliver en Mega God Dag. Solen skinnede bare helt vildt og det var ikke en sky på himlen.

Kl 10.45 hentede jeg Carlo så vi kunne komme ud og nyde det mega lækre vejr. På vores vej mødte vi folk som også bare var i rigtig godt humør. I starten af vores tur møder vi en naboerne til Carlo og manden siger til mig ” Er det måske dig der går de lange ture med Carlo?”Da jeg siger ja det er det kommer det fra manden ja jeg syntes det er flot af jer begge. Da jeg gik videre tænkte jeg bare ”Helt ærlig Mette det gjorde bare lige gå turen Meget bedre”

Mere skal der bare ikke til og det endte altså med at det lige blev en gå tur på 3 timer og 10,04 km for mig handler det ikke om tid eller noget som skal overståes. Nej for mig handler det om at nyde det og at jeg hygger mig.

Nu hedder det bare og nyde min Fredag i morgen står den på hygge med gamle kollegaer hvilket jeg glæder mig helt vildt til.

Mega Lækker Fredag til jer derude samt en Super God Weekend.

Kæmper Krammer Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom dagen og vægten kaldte på mig