SÅDAN skal det bare være

Det her får SMILET frem i mig

Halløj På Bloggen 🙂

JUBIIIII Så blev det Torsdag og så kalder vægten på mig.

img_5653

Wow hvor går ugerne godt nok bare HURTIGT og nogle gange kan jeg slet IKKE følge med.

Det har været en hård periode den sidste måned og jeg har virkelig KÆMPET med mig selv og jeg mener virkelig KÆMPET og ja det har kostet RIGTIG Mange Tåre  så jeg har glædet mig til at kunne se fremad og “prøve” at glemme det som er sket selvom det er MEGA svært!

Igen så kan jeg jo ikke gøre det bedre end jeg gør nemlig at tage en dag af gangen.

På Lørdag skal jeg til fødselsdag hos min tante og jeg har i noget tid bare IKKE haft lysten til det pga jeg skal være i rum med min far OG Hans kone men denne her uge har virkelig gjort et eller andet ved mig.

Min selvtillid har virkelig fået SÅDAN et SPARK bag i og jeg har virkelig bare IKKE været til at få ned igen ja så glad er jeg bare lige nu og her.

I mandags var jeg ud at købe nyt sommertøj og det var bare SÅÅÅÅ lækkert at jeg kunne købe en kjole i Str 46 og helt ærlig der blev jeg virkelig bare MEGA MEGA Glad.

I går fandt jeg Min badedragt frem som jeg købte for 2 å siden og jeg har ikke brugt den da jeg har skulle “kæmpe” med at få den på og den sad meget stram.

Men i går skulle jeg altså liiige prøve den og WUPTI så kunne jeg lige hoppe i den og WOW hvor var og er jeg godt nok bare MEGA STOLT.

Billedet siger vidst sig selv:

img_5654

Jeg er SÅÅÅ Glad og nu syntes jeg bare at den sidder PERFEKT.

Så nu hvor min selvtillid bare er i TOP så glæder jeg mig faktisk til på Lørdag hvor den står på fødselsdag og jeg frygter ikke at skulle se min far som jeg har gjort tidligere.

Nå Men i dag var jeg jo på vægten og ja det var faktisk meget spændene om den ville stå lige eller ja måske PLUS/MINUS så det var lidt spændende da jeg virkelig godt kunne tænke mig at den ville sige 105,3 kg eller under.

Billedet her er fra 2012 hvor jeg havde tabt mig 18 kg og der var jeg nede på 105,3 kg og da jeg går på vægten 18 Maj 2015 sagde vægten 128,8 kg og det var liiiiige +23,5 kg

img_5652

Så det kunne være MEGA FEDT at nå dertil hvor den ville sige 105,3 kg.

Men til morgen da jeg gik på vægten havde jeg godt nok lidt sommerfugle i maven for jeg syntes selv at jeg har gjort det godt denne uge og jeg har endda fået cyklet som jeg IKKE har gjort i LANG tid.

Nu skal jeg ikke strække den længere:

I torsdags sagde vægten 106,5 kg og et samlet vægttab på MINUS 22,3 kg

I dag Torsdag siger vægten:

MINUS 1,3 kg

 og nu siger den 105,2 kg

og I ALT MINUS 23,6 kg.

JEG ER BARE SÅÅÅÅÅ SUPER STOLT OG MEGA MEGA GLAD.

At jeg har taget 23,5 kg på 3 år og nu kan JUBLE over at have TABT mig 23,6 kg på 2 år og 1 måned.

HVOR ER DET VILDT.

Billedet her er taget i dag:

img_5655

Nu vil jeg bare NYDE min aften og glæde mig til i morgen med en god gå tur sammen med Carlo og til at vi skal se Min søde Farmor og Familien.

OG så ville jeg NYDE at jeg har gjort det SÅÅ godt.

Masser af KÆMPE Krammer

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN skal det bare være