Det her får SMILET frem i mig

Tankerne flyver rundt i dag

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Fredag og weekenden banker på døren.

img_56641

Efter jeg var en tur på vægten i går har jeg mit humør virkelig været i TOTALT TOP og jeg har virkelig bare NYDT det.

Det er virkelig bare IKKE til at forstå at jeg har taget 23,5 kg på 3 år men at jeg nu 2 år og 1 måned har brugt på at tabe mig 23,6 kg det er virkelig bare STORT for Mig og ja mine arme kan IKKE komme ned.

Dagen i dag har jeg brugt på en lille gå tur sammen med Carlo og i dag blev den ikke så lang men det er også lige meget bare at vi kom ud.

I Morgen står den fødselsdag og jeg havde jo ikke glædet mig men det gør jeg nu men nok mest til at være sammen med min kære Farmor.

Så i morgen skal der nydes et glas vin til maden og måske en lille en senere på dag/aften hvem ved?

Jeg drikker normalt ikke da jeg ved at vægten den stiger MEN i morgen der er det VELFORTJENT.

Det her skal jeg have på til festen i morgen:

img_56131

Den nye kjole skulle lige indvies og så syntes jeg den er så sød.

Så nu skal weekenden bare NYDES og HYGGES i STOR stil hvilket jeg glæder mig til.

Så ja jeg ved godt at vægten den kommer til at se farlig ud på Torsdag MEN jeg skal give mig selv lov til at more mig selvom det nogle gange godt kan være svært.

Men på en måde har jeg det alligevel ikke helt så godt med at skulle se min far og det PINER mig at jeg skal have det sådan og jeg vil hverken lyve overfor mig selv eller andre at det er sådan jeg har det Så i morgen skal jeg bare få det bedste ud af det.

Så på Søndag kommer jeg med en Update hvordan det er gået.

Bloggen var måske ikke så spændende i dag men det var lige hvad jeg havde i tankerne og mit humør er lige nu så TOTALT Højt så måske jeg skulle tænde lidt musik og danse rundt til det i mens at jeg får gjort klar inden at vi bliver hentet.

Nu vil jeg til at få pakket det sidste så jeg ikke skal stresse eller ja det værste glemme noget.

Rigtig God Weekend derud

Masser af KÆMPE Krammer

Mette 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her får SMILET frem i mig