Hvad mon vægten sagde i dag….?

Total Hygge dag i dag Top Nice

Halløj 🙂

Yes så blev da lige det den 23 December Jaaaaaa Mette den 23 December

img_2665

Herhjemme bliver der virkelig Julehygget i STOR Stil og det sidste er hermed blevet handlet ind til i morgen aften Hvor der bare skal TOTAL hygges. I går blev der lavet hjemmelavet æbleskiver og ja jeg ELSKER bare Julen netop fordi det er en hyggelig tid. Jeg ELSKER at se julefilm her om aften i går stod den på Alene hjemme i fjernsynet og ja i aften skal vi se Alene hjemme 2 for det er virkelig to jeg bare skal se her i julen.

Som sagt så blev der i dag handlet det sidste ind til de næste par dage og det MEGA gode vejr blev TOTAL nydt hvilket var Skønt.

Dagen har ellers stået på og få lavet risengrød og ja så er kartoflerne også blevet kogt til brun kartofler i morgen.

Jeg ved godt at jeg skal tabe mig MEN jeg holder nu Jul som jeg ALTID har gjort det vil jeg ALDRIG lave om på.

Herhjemme skal vi have Gås da jeg Altid har gås hjemme og så havde de dem lige i Bilka YES YES ihhh hvor jeg altså bare glæder mig og ja som et lille barn.

I aften står den på og få lavet lidt konfekt en roulade med Marcipan med Nougat men det er ikke til mig da jeg ikke kan lide Marcipan. Ellers skal der ud og trækkes lidt frisk luft med en gå tur og en dejligt varmt bad og så skal vi have set de sidste afsnit af The Julekalender inden det hedder Godnat tid.

Det her med Jule Musik gør mig virkelig GLAD I LÅGET  og det gjorde det også i går hvor der lige blev danset lidt på stuegulvet.

Nå men jeg vil slutte af her og nyde Lille Juleaften

Masser af Jule Kram

 Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad mon vægten sagde i dag….?