En Hindring kan være svær for mig

Det hele skal nok blive godt igen

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Onsdag igen og det er blevet tid til at skrive på Bloggen.

img_70411

Så blev det sørme onsdag igen og i morgen har jeg hermed valgt at IKKE gå på vægten.

Jeg har siden i Fredags gået og været en del utilpas og har følt at mine ben har været ligesom en slags gummiben og jeg har bare ikke følt mig særlig sikker med at gå.

I mandags da jeg var hos frisøren kunne jeg godt mærke at jeg bare IKKE var frisk men inde i mig er der altid gemt en FIGTHER og selvom jeg ikke var på toppen ja så valgte jeg at gå hjem.

Det var måske ikke særlig smart men jeg havde virkelig bare lyst til det og selvom jeg ikke var på toppen så havde jeg det RIGTIG godt med mig selv inden i.

I går valgte jeg at blive i min seng for at bare slappe MAX af og det var virkelig TILTRÆNGT (selvom jeg har kedet mig)

Min gå tur med Carlo blev heller ikke til noget i dag hvilket jeg er Rigtig ked af da både ham og jeg virkelig nyder de ture.

Jeg måtte her til morgen ringe til min læge da jeg bare har fået NOK af det her sygdom og fordi at jeg virkelig blev svimmel og MEGA Utilpas med svedture.

Jeg fik taget blodprøver, målt blodtryk og målt mine infektionstal(som var på 12)

Men desværre havde lægen den samme tanke som jeg selv har haft en mistanke med her de sidste par dag nemlig:  Symtomer med Stress.

Jeg må nok indrømme at jeg blev virkelig ked af det for jeg havde håbet på at det ikke skulle komme igen da det tog hårdt på mig sidste gang Rent psykisk.

Det kan godt være nogle ville kalde mig en pyllerøv for den har jeg hørt før.

Jeg har før fået spørgsmål om hvordan jeg kan få stress når jeg går hjemme og ikke har et arbejde?

Alle kan få stress for der findes rigtig mange former for det.

Jeg har slet ikke kunne tænke på mit vægttab i denne uge da jeg har fokuseret mere på at få det godt igen for vægten ja den skal jeg nok få styr på igen (det har jeg jo prøvet før)

Så det er sådan det ser ud her hos mig lige for tiden.

Ja jeg er Meget åben og ærlig omkring det for at folk bedre kan forstå mig (Håber jeg da) Hvorfor holde det tilbage jeg ville da hellere have folk ved det end at der bliver tænkt en masse andre ting

(Hvis i altså forstår mig)

Nu skal aften bare NYDES og så skal der slappes TOTALT af med tv og ja så håber jeg da på en lille gå tur inden senge tid og noget Frisk luft

Tusind tak fordi du læste med her på Bloggen i dag.

Masser af KÆMPE KÆMPE Krammer

Mette:)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Hindring kan være svær for mig