Jeg Vidste Det SÅDAN !!!!!

Wow det her er for vildt

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Søndag og WOW hvor går sådan en weekend  bare Stærkt.

img_71231

Hvor er det bare MEGA MEGA MEGA MEGA FEDT at det ENDELIG går den Helt Rigtige vej nemlig FREMAD.

Jeg har som sagt gået LÆNGE og ventet på at jeg kom op igen og at jeg har kunne fortsætte hvor jeg slap med mit vægttab.

Havde det her været mig for 15 år siden ja så var jeg røget HELT ned med nakken ja så kunne jeg lige så godt glemme det med at fortætte for jeg var virkelig IKKE Psykisk stærk nok og flere gange væltede min verden desværre for mig.

Det her med at gå med de Nedture var virkelig forfærdelig for jeg følte mig MEGET Alene og folk de flygtede virkelig fra en.

Det har ALDRIG ligget til mig at fortælle hvordan jeg egentlig havde det fordi jeg vidste at folk lyttede ikke til en og jeg har endda prøvet hvor der er blevet grint af mig.

Så i mange år gik jeg og gemte på ting inden i og det var hårdt for det gjorde mig mere og mere trist.

Så at jeg den dag i dag kan rejse mig op og komme videre er bare KÆMPE KÆMPE STORT for mig.

Jeg har tit hørt jeg er for Meget at høre på men igen så ved folk IKKE hvordan jeg i virkeligheden har haft det og det har ikke noget med YNK at gøre for det er desværre virkeligheden.

Jeg har virkelig MANGLET og SAVNET en eller nogen som har kunne sige til Mig SÅDAN Mette eller ja et skulderklap.

Det har været MEGA hårdt at føle sig alene og det var der alle de poser chips blev spist for ja jeg følte det var det eneste jeg havde og jeg havde slet ikke dårlig samvittighed bagefter når de var spist (som jeg har den dag i dag)

Det har givet mig nogle slag det her med at være ærlig både fra folk som kender mig men også dem som ikke kender mig og ja nogle gange har de slag gjort virkelig ondt og jeg har nogle gange tænkt om det var mig som den var gal med.

MEN med tiden har jeg fået arbejdet med mig selv om det er fordi jeg kommer ud med mine følelser eller tanker det ved jeg ikke men jeg er kommet SÅÅÅ MEGET videre og de slag der kommer i dag de kommer lige ind en tur og BANG så er jeg oppe på hesten igen.

I dag da jeg sad og skrev her på Bloggen får jeg en PB på Facebook fra en som følger mig på Mette´s Forandring om jeg skulle med til det Online foredrag med Sofia Saidana da hun ved at jeg følger hende.

Der har været meget på det sidste så jeg har ikke kunne overskue det og desværre var pengene der ikke til det og så får jeg en besked at hun gerne ville give mig  det som det kostede fordi jeg trængte til noget opmuntring og WOW jeg brød helt sammen for det skulle hun da ikke gøre men jeg blev SÅÅÅ RØRT.

At jeg kan betyde noget for nogen som jeg IKKE kender og slet ikke PERSONLIGT det er ret vildt.

Så TUSIND TUSIND TAK for de søde ord i dag og for den fine gave som du gav det rørte mig virkelig jeg kan ikke takke dig nok for det var virkelig RIGTIG Sødt af dig.

Der er en masser følelser inde i mig lige nu og Hold nu op hvor er det vildt at der sidder en og gør sådan noget for mig.

Jeg kan helt sikkert ANBEFALE det foredrag med Sofia for hold da op jeg kunne virkelig sætte mig selv ind i hendes følelser og hvordan hun havde det men også hvordan hun har KÆMPET sig til den hun er i dag for Nej det er IKKE sjovt når det virkelig er HÅRDT.

Hvor er det SKØNT med en TOTAL LÆKKER Weekend hvor det har været den optur efter den anden og TUSIND tak til jer som har været en del af den.

Nu kalder ole luk øje også snart så jeg er klar til at tage en GOD og LANG gå tur i morgen.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg Vidste Det SÅDAN !!!!!