Det her er virkelig MEGA Fedt

En forandring fra før til nu

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det sørme Fredag og Jubiii Weekend.

img_80061

Det var så næsten den uge og Wow så er det weekend igen igen og i morgen glæder jeg mig VIRKELIG til at Sove LÆNGE.

I går var jeg som sagt på vægten og WOW hvor er det bare Vildt med det som der er sket med vægten her på det sidste.

Har du ikke læst det kan du læse det her:

https://mettesforandring.dk/2017/10/12/det-her-er-virkelig-mega-fedt/

På Onsdag altså d 18/10-17 der har jeg været i gang med mit projekt vægttab i 2 år og 5 mdr og i dag kunne jeg ikke lade være med at tænke på hvad der egentligt er sket i den tid.

Som sagt har jeg indtil nu tabt mig MINUS 21,6 kg Hvilket jeg er MEGA STOLT over da jeg har klaret det helt Selv og UDEN nogen former for hjælp.

Jeg har i MANGE år drømt at jeg skulle tabe mig men der har altid været et eller andet (Psygisk) i vejen MEN nu gik den bare IKKE mere for jeg blev Større og Større og jeg begyndte igen at gemme mig dog ikke på samme måde som før i tiden men jeg gemte mig.

Før i tiden var jeg MEGET Flov når jeg skulle spise med andre for enten spiste jeg ALT for meget mad ellers holdte jeg mig tilbage med maden men det gjorde det jo ikke bedre når jeg senere på aften var sulten og maven den knurrede men også så andre kunne høre det.

Men PUHA RIGTIG MANGE af de ting er HELDIGVIS Ændret.

Før i tiden hvis jeg tog på i kg så tabte jeg dem ikke igen nej jeg tog mere og mere på hvor jeg i dag godt kan tage på MEN jeg taber dem igen og det kan godt være at der går måske en måned eller kortere tid MEN jeg formår at tabe dem igen og det er virkelig STORT for mig at jeg kan finde den Balance igen.

Jeg har ALDRIG været god til at åbne mig op overfor andre og har hellere holdt tingene for mig selv hvor jeg i dag er TOTALT åben og siger liiiige hvad jeg tænker og føler og ja det har givet mig nogle slag i hovedet MEN det her med at være åben har gjort at jeg får det ud og så har jeg IKKE den her trang til at spise alt muligt Usundt som jeg gjorde før i tiden.

Jeg har ALDRIG været god til det med billeder af mig selv dog har det liiiige kunne gå med profil billeder men hele kroppen Nej der har jeg gemt mig da jeg var MEGA Flov over sådan som jeg så ud.

Hvor jeg i dag tager RIGTIG mange billeder af mig selv og Mange af dem ja dem deler jeg også både på Facebook og Instagram Men nu er der også sket noget med kroppen og det er jo klart at man viser sig frem fordi det er jo STOLTHEDEN over at der er sket noget.

I den tid jeg har været i gang med at tabe mig har jeg givet mig selv nogle mål både med vægten Men også med Motionen og det har virkelig også været en Rigtig god måde at holde sig i gang på.

Men at jeg i dag har fundet min egen måde at tabe mig på og at jeg har kunne holde det og som sagt hvis der er kommet kg på ja så er de også væk igen  det er havde jeg virkelig ALDRIG tro på at det skulle ske Men nu har jeg gjort det her siden Maj måned 2015 og det fortæller mig at det er det helt Rigtige som jeg gør.

Jeg har som sagt IKKE travlt med at tabe mig da jeg gerne ville kunne holde vægten bagefter.

Målet med det her er virkeligt at komme UNDER de 100 kg men også at HOLDE den UNDER de 100 kg for det ville virkelig være KÆMPE STORT for mig.

Ellers har jeg IKKE sat mig noget mål da drømmen kun er at komme under de 100 kg (Et KÆMPE ønske)

Så nu glæder mig bare til at se Fremad og at jeg med tiden kommer i mål og at jeg får min drøm opfyldt (som jeg er MEGET tæt på at nå)

Nu vil jeg NYDE min Fredag aften med at slappe af og måske tage en dans eller to på stuegulvet da det gør mig så TOTALT GLAD I LÅGET.

Ellers skal der bare slappes af og glæde mig til at sove LÆNGE i morgen (Hvis jeg kan)

Rigtig God Fredag Aften og Rigtig Lækker Weekend.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her er virkelig MEGA Fedt