En træt Mette som IKKE vil give op

Nu har jeg fået nok og sandheden skal frem

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det sørme Onsdag igen.

img_80811

I går fik jeg skrevet om min træthed og det har som sagt fyldt en del her på det sidste og jeg har ALDRIG haft det sådan før.

Jeg har været god til at få min søvn men ikke i en periode nu har det svinget RIGTIG meget desværre og det er virkelig ikke sjovt.

Jeg ved godt jeg deler mange ting på min Blog og ALLE kan læse den og Rigtig mange ting er private men det er jeg blevet ligeglad med efterhånden for det her er sådan jeg har det og ikke noget jeg “bare” skriver.

Hvorfor holde mund hvis det er sådan jeg har det???

Jeg har som sagt haft en del med min usikkerhed her på det sidste og i går aftes knækkede jeg TOTALT sammen og tårene de trillede bare ned af kinderne på mig som en mindre vandfald.

Jeg har gået og holdt noget inde i mig selv på det sidste og som IKKE har kunne holde inde mere og ja det brød som sagt ud i går aftes.

Jeg har desværre IKKE altid haft det bedste forhold til min svigerfamilie da de ikke rigtig har kunne lide mig.

I starten troede jeg på at de kunne lide mig men efterhånden fandt jeg ud af hvordan det i virkeligheden var og jeg sidder her i dag og føler faktisk lidt dum da jeg har gjort ALT men uden nogen former for held.

Der har været flere gange hvor vi ikke har haft nogen former for kontakt og nej det var da ikke sjovt men med tiden vænnede vi os til det og ja så  det blev hverdag.

Da jeg kom i et forhold med Kenneth (2005) havde jeg det desværre RIGTIG skidt (psykisk) og jeg havde en del nedture.

Mit forhold til min mor kørte af h til og det ene øjeblik var jeg god nok og bagefter var jeg ikke.

Jeg kunne inderst inde ikke forstå det og i en alder af 18 år ja det er jo lige præcis der at jeg havde brug for hende men nej jeg blev skubbet væk.

Så jeg syntes det var dejligt at jeg havde nogle at kunne snakke med indtil jeg begyndte af føle mig som et  “problem barn”.

Der var ikke rigtigt nogle fra familien som kom og besøgte os jo hvis de blev inviteret ellers ikke selvom de kørte forbi hvor vi boede stort set hver dag.

Det gjorde ondt inde i mig da jeg virkelig ønskede det for Kenneths skyld men nej intet skete.

Maj måned 2014 skete der en masse ting under en ferie sammen med svigerfamilien og ja ALT gik bare galt og det var en rent HELVED og så er der lagt hjem fra Spanien til lille Odense.

Det endte med at der var INGEN kontakt i 2 ½ år og skal jeg være ærlig?

Det var faktisk MEGA skønt for så skulle jeg ikke sidde og tænke på hvad de nu tænkte om mig mere.

På vores 4 års bryllupsdag (4/8-2016) bliver Kenneth kontaktet af hans far og vi gav det en chance og han kom herhjem så vi kunne snakke sammen og rigtig få talt igennem.

Det var virkelig en dejlig fornemmelse og det gik SUPER godt og vi så en del til hinanden.

For nogle måneder siden fik vi så også kontakt til Kenneths søster hvilket jeg var MEGET nervøs for men tænkte jeg ville prøve at give det en chance.

I går brød jeg sammen TOTALT fordi at det igen køre af h til og igen igen har jeg en KÆMPE skyldfølelse og det er virkelig IKKE sjov Tro mig det er den ikke.

Jeg har ALTID kun ville gøre mit bedste og hvad der er sket ved jeg ikke.

Jeg har mest lyst til at give OP.

Så jeg er spændt på at se om det lykkedes.

I mens jeg går og har en masse ting dukker Min Far desværre op igen igen og nej det er skam IKKE positivt.

Da jeg i 2013 fandt en knude i mit bryst står jeg ikke ved om  jeg er købt eller solgt og i mellemtiden siger min far til mig at vi skal stoppe kontakten her og jeg blev SÅÅÅÅ ked af det.

Han valgte mig fra i en periode hvor det var RIGTIG svært og tro mig jeg drømte om Rigtig mange begravelser i den tid.

Nu har jeg så fundet ud af at min søster er blevet tjekket for kræft og andre ting og hvem var med??  Ja i får KUN 1 gæt.

Jeg føler at det er MIG den er gal med og AV for pokker det gør sku godt nok ondt.

Jeg ville snart ønske at der kommer RO på tingene for jeg magter sku snart ikke mere bøvl.

Undskyld for dette LANGE indlæg men jeg skrev bare derud af for at få det hele UD.

Igen så deler jeg dette for at kunne få det ud af kroppen for ellers går jeg og holder det inde og det gør det bare IKKE bedre.

Jeg ville bare så gerne gennemføre det her projekt livstilsændring/ vægttab og det her skal bare IKKE få lov til at bremse det.

Nu vil jeg NYDE min aften med noget tv og så Tidligt i SENG og så glæde mig til at jeg i morgen skal på vægten.

Rigtig God Onsdag Aften.

Masser af KÆMPE Krammer

Mette 🙂

 

7 kommentarer

  • Gitte

    Kære Mette. Man vælger jo desværre ikke selv sin familie, op på hesten igen. Vælg kun de mennesker til der vil dig og Kenneth det bedste ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise Madsen

    Godt at du kan komme ud med det Mette – ellers æder det dig op. Tro på dig selv, for det er bestemt ikke dig, det er galt med, men derimod din familie. Godt du har Kenneth, der bakker dig op – uagtet at hans familie også vender jer ryggen. Op på hesten Mette – der er kun èn vej, og det er fremad 🙂 Knus fra os i Esbjerg

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak for din søde kommentar Lise <3 Tro mig jeg er også Rigtig glad for at jeg kan få det ud af kroppen selvom det gør MEGA Ondt. Jeg ved godt det ikke er mig men det er hårdt at blive valgt fra. Kenneth er en MEGA god støtte og vi er der for hinanden og det er det bedste.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er sej, og du kan godt komme igennem dit vægttab.Jeg har set gennemgået en livsstilsændring og tabte 30 kg. Læs gerne mit blog indlæg om min kamp. Send mig en mail hvis du mangler noget motivation eller gode råd 🙂 Keep up the good work…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mange tak skal du have🌺 Jeg har indtil nu tabt mig 21,6 kg og målet skal jeg nok nå💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Men tak for tilbuddet

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha, kan slet ikke forestille mig ikke at have hverken familie eller svigerfamilie og læne sig op af, især i svære tider.
    Jeg ønsker dig virkelig alt held og lykke med den kamp mod kiloerne og håber at Kenneth bakker dig ekstra meget op i de svære tider.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En træt Mette som IKKE vil give op