Det kan ikke slå mig ud

Smilet der ikke er til at tage fejl af.

Halløj På Bloggen 🙂

Jubiiiii så blev det Fredag og Weekend.

img_92711

Så kom jeg sørme lige susende på banen igen her på Bloggen så nu skal der skrives lidt.

I Onsdags skrev jeg om min usikkerhed her på Bloggen og det kan læses her ved at trykke på linket :

Det kan ikke slå mig ud

Det lyder måske dumt for nogle at jeg kan have det sådan altså med den Usikkerhed og det har virkelig været svært at forklare hvorfor?

Jeg har som sagt ALTID været MEGET usikker men det her med at gå ALENE både i mørke men også om dagen og det ligger tilbage fra jeg var mindre hvor der lå en fuld mand på cykelstien en mørk aften og jeg blev så forskrækket at jeg vidst nok tissede i mine bukser og ja så tabe jeg min sodavand som jeg havde inden under min jakke (En blå sodavand som jeg fik til spejder)

Den dag i dag går jeg IKKE alene når det er mørkt og hvis jeg gør skal jeg helst snakke i tlf og nej det er ikke rart at have det sådan og når jeg er alene hjemme så går jeg rundt i stuen i stedet for at gå en aften tur.

Men det er dog blevet MEGET bedre om dagen med at gå alene HELDIGVIS.

Dagen i går stod herhjemme på TOTALT Afslapning herhjemme hvor vi er begyndt at se serien Forbrydelsen og ja jeg havde virkelig brug for at bare sove Længe og så ikke lave det helt vilde.

Dagen i dag startede med en gå tur til Bilka for at handle nogle små ting ind og her først på eftermiddagen kom Min tante og Onkel forbi til en kop kaffe da de var en tur i Odense.

Efter de kørte hjem ja så blev musikken sat på da Mit Humør i dag virkelig har været TOTAL i TOP og ja jeg havde faktisk svært ved at sidde stille *FNIS*

Her til aften har den stået på hygge aften med Fredags burger og håndbold i mens har jeg siddet her og skrevet her på Bloggen og hvor jeg har siddet og hørt lidt musik dog har det været svært at koncentrere sig med at skrive når jeg også har skulle følge med i kampen.

Så Alt i Alt har det været en MEGA God Fredag og Smilet er KÆMPE Stort.

I morgen håber jeg på at det bliver okay vejr så vi kan komme ud at gå en God og Lang tur da jeg virkelig godt kunne mærke i går at jeg ikke var udenfor en dør og at jeg “bare” gik rundt herhjemme i stedet.

Hvad weekenden ellers bringer vides ikke endnu da vi tager en dag af gangen.

Nu vil jeg lige nyde et afsnit mere af Forbrydelsen inden sengen nok kalder på mig.

Rigtig God Fredag/ Weekend

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan ikke slå mig ud