Når Glæden Kun Kan Blive Større

Kan Smilet Mon Snart Blive Større

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Mandag og en ny uge er hermed sparket i gang.

img_9377

Det var så den weekend og hold nu op hvor går tiden altså stærkt for tiden det er lidt vildt at tænke på.

I går fik jeg skrevet lidt om mine tanker for tiden men også den KÆMPE glæde jeg har inde i kroppen indlægget kan læses ved at trykke på linket:

Når Glæden Kun Kan Blive Større

Der flyver jo rigtig mange tanker igennem for tiden og det er virkelig rart at kunne komme ud med dem her på Bloggen.

Som sagt er en ny uge begyndt og det har virkelig været en TOTAL TOP Lækker weekend hvor der er blevet hygget på HØJT plan.

I Torsdags kom Svigerforældrene til spisning da vi liiiiige skulle fejre at vi havde været til Nakkefold og at vi er ovre de 12 uger og risikoen for abort er LAV.

Det var vildt hyggeligt og vi fik noget rigtig god mad ( Indbagt mørbrad og tomat salat) og så kom de med en sød lille gave den Guldklumpen ( Bamse og en sød dragt)

Fredagen stod på en gå tur sammen med Manden, Lille Carlo og en af hundevennerne.

Fredag aften stod den på Familie hygge hos Svigerforældre sammen med Min Svigerinde og vores Nevø hvor vi fik en lækker gang Fondue.

Det er SÅÅÅ Dejligt at vi kan være samlet igen som “Familie” og at vi hygger os på lidt på en anden måde end vi gjorde før i tiden.

Det er virkelig dejligt at vi har fået den kontakt tilbage selvom jeg før i tiden havde et meget svingende forhold til dem og alligevel et godt forhold ( Det er lidt svært at forklare)

Men jeg er Super glad for at vores barn kommer til at være en del af deres liv da der jo ikke er nogle bedsteforældre på min side selvom jeg ved at der kommer MASSER af kærlighed alligevel til den lille Uanset hvad fra nær og fjern.

I Lørdags stod den på hygge til medhjælperdag ( tidligere pædagogmedhjælper kollager )

Vi ses 2 gange om året og så skal vi lave et andet sammen som der er 2 som arrangere og så skal vi spise sammen om aften som for det meste er inde i byen et sted.

I Lørdags var underholdningen MEGA SJOV ( Billedet siger vidst det hele)

img_9378

Lørdag aften var vi inde og spise på Cafe Vivaldi som lige er åbnet her i Odense og HOLD NU OP hvor var det altså virkelig MEGA LÆKKERT.

Jeg valgte denne burger og Mums siger jeg bare(dog mættede den Meget)

img_9359

I går stod den på TOTAL Afslapning da både Manden og jeg ikke helt var på Toppen med ondt i halsen og utilpas i kroppen så der blev ikke lavet det vilde men igen det skal jo også til sådanne dage.

I dag har vi fået den ære at hente vores Nevø i børnehaven her ved 12 tiden og så skal vi bare have en hygge dag sammen med ham i mens hans mor er på arbejde.

Så det glæder mig os RIGTIG Meget til at bruge vores Mandag på.

I dag om 1 uge skal vi til Køns scanning og det bliver SÅÅÅÅÅ VILDT SPÆNDENDE om det er  Lyseblåt eller Lyserødt men vi må liiiiige vente 1 uge endnu.

Billedet er taget i dag:

img_9376

Nu skal ugen Sparkes i gang med at være sammen med Nevøen.

Rigtig God Mandag

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Glæden Kun Kan Blive Større