WoW hvor er det dog SKØNT

Beslutningen er hermed taget

Halløj På Bloggen 🙂

Så bankede Torsdagen sørme på døren.

img_9931

Så sidder jeg her og slapper af med benene smækket op i mens musikken den spiller i mine nye høretelefoner.

I Tirsdags stod den som sagt på en scanning og det har jeg skrevet om i dette indlæg jeg deler her plus nye billeder og indlægget kan læses Her:

https://mettesforandring.dk/2018/04/03/wow-hvor-er-det-dog-skoent/

I går stod den på en RIGTIG god gå tur sammen med Kenneth og Carlo samt hundevennerne og det var SKØNT at komme ud at gå igen for HOLD Nu Op hvor har jeg dog SAVNET det.

Gå turen var Rigtig Skøn men jeg kunne godt mærke at det var længe siden og kroppen var en smule ødelagt da jeg kom hjem igen men det var lækkert at komme ud igen.

Sådan her så gå turen ud i går:

img_99571

Jeg glæder mig ENDNU mere til de gå ture når lille manden er kommet til verden så vi rigtig kan få gået nogle km og barnevognen bliver luftet

Rigtig mange har her på det sidste spurgt ind til hvordan jeg har og hver gang har jeg svaret tilbage med at jeg har det godt og det samme gælder lillemanden.

Jeg har det rigtig godt men alligevel har jeg ikke helt.

Da jeg var hos min jordmoder den 22 Februar snakkede vi om det her med kosten og at jeg skulle bruge min vægt igen og det var jeg Top motiveret med at skulle og mindre af det Usunde.

3 dage efter jeg havde været ved jordmoderen så var det at Svigerfar blev indlagt og ja der skete en masse ting DESVÆRRE.

Jeg har ikke holdt noget af det som jeg lovede fordi der har været så meget og det med kosten har virkelig været SVÆRT fordi der har været dage hvor man ikke har orket det helt store med aftensmaden og ja så er det blevet til pizza eller burger hvilket jo ikke var planen.

Jeg må som sagt IKKE tabe mig MEN derfor kan jeg jo godt spise noget sundere og noget med proteiner (der findes mange sunde og gode retter)

DESVÆRRE er der også blevet spist en del slik og chips og drukket sodavand og ja hvad der ellers nu er røget ned i maven.

På en måde tænker jeg Pyt fordi jeg bare IKKE har kunne overskue det med maden og alligevel har jeg MEGA Dårlig samvittighed over at jeg ikke har holdt min aftale både med jordmoderen OG med Mig selv.

Derfor har jeg taget en beslutning med Alt det her Usunde altså Chips, Slik Og sodavand at:

INGEN af delene i hverdagen KUN i weekenden!!!!!

Jeg er bare nød til at stoppe det for det har virkelig taget ALT for meget overhånd og jeg kan til tider IKKE styre det.

Jeg tænker ikke KUN på mig selv MEN også på lille Emil.

Som sagt skal jeg nok få tabt mig igen MEN jeg har mere brug for at få styr på det med mine forbudte vaner og det SKAL være NU!!

Der er også en anden grund til det og det er at jeg ikke får gået de samme km mere da min krop ikke helt kan holde til det og så nytter det jo ikke noget jeg sidder og guffer alt det andet i mig Men ikke får mig rørt.

Det kan godt være at jeg i nogens øjne lyder ynkelig men det er faktisk sådan her jeg har det nemlig med at jeg bliver ked af det hvis jeg IKKE kan styre det.

Jeg har brug for at kunne være Glad og at kunne styre det for jeg ved at jeg KAN det her da jeg har prøvet dette før med at holde fra det Usunde.

Det her var virkelig rart at få ud af kroppen men også rart at kunne sige nu stopper det her.

Så nu skal jeg bare se fremad og glæde mig endnu mere som jeg gør i forvejen.

Jeg er SÅÅ Glad for at lille Emil får smilet frem i mig og at jeg har en Kanon god støtte i Min Mand.

Nu skal weekenden NYDES med koncert i morgen og Manden Min skal fejres på Søndag da han fylder år.

Rigtig God Weekend

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

1 kommentar

  • Susanne

    Kære Mette. Du er så mega sej !!! Jeg tænker at din reaktion er naturlig og reel. Ja du har spist forkert, men mit råd til dig er at du kan sige lidt pyt og starte om igen næste dag. Du kan alt det med kost osv. Så selvfølgelig skal de kilo nok komme af. Har Du det godt, har Emil det godt. Amning og gårture gør dig godt bagefter. Jeg vejede selv 150 kilo og fik en dejlig pige. Knus til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WoW hvor er det dog SKØNT