WoW Total Drømme Start Jubiiiii

Mit liv med et ord FANTASTISK

Halløj På Bloggen 🙂

Så er det blevet Lørdag og det er tid til en update på hvordan det går.

Så sover Emil til middag og jeg sidder lige og kobler af med at skrive lidt her på Bloggen.

Tit så skriver jeg mine blog indlæg om dagen og så først ligger indlægget ind til læsning senere på dagen meen det kommer også an på om Emil vågner og hvornår jeg kommer i gang med at skrive.

Som sagt så gik jeg for alvor i gang med at skulle tabe mig igen da vi kom ind i 2019 og jeg fik med det samme fat på det med Motionen igen hvilket jeg faktisk er MEGET STOLT af da jeg ikke har gået såååå meget efter Emil kom til verden.

Der er virkelig blevet givet den MAX GAS i STOR Stil og jeg må nok indrømme at jeg sover mere FANTASTISK nu end jeg gjorde før da jeg virkelig er TRÆT om aften.

Jeg kan også mærke på mit humør at det har hjulpet at jeg er kommet i gang igen da jeg virkelig kan mærke min selvtillid den er blevet væsentlig bedre end den var før jeg begyndte.

Jeg har stadig nogle dage hvor lysten ikke altid er der til gå ture eller hvor jeg bare har lyst til ALT muligt usundt men på en eller anden måde tager jeg mig sammen til at komme ud at gå og hvis lysten til usunde kommer så tager jeg Emil med ned på hans legetæppe og bruger tiden sammen med ham (hvis han er vågen) eller går jeg gerne lidt rundt i huset og får lidt mere motion.

Flere har spurgt mig om det er svært at holde mig i gang nu hvor Emil er kommet til verden og jeg må nok indrømme at det syntes jeg faktisk ikke at det er da det handler om indrette sig efter hvordan det passer Emil og hans sove tider og jeg kan sagtens være aktiv selvom han er vågen.

Jeg går mine gå ture når Emil han sover (Først når han er faldt i søvn i barnevognen) og de fleste dage går jeg gerne de 3 gange at Emil han sover 2 x 2,2 km ca og den til middag går jeg en længere gå tur.

Tiden bliver brugt meget sammen med Emil og vi kan virkelig se at der sker noget hver dag med ham og hvor er det virkelig FANTASTISK at kunne følge den udvikling med ham.

Jeg NYDER virkelig livet som Mor til Emil da han er den skønneste lille dreng og endda en MEGET glad en af slagsen.

Vi træner for tiden med at blive bedre til at ligge på maven da den fysioterapeut vi har været hos mente at han var bagud (fordi han skulle kunne ligge på maven) og i dag gjorde han det UDEN brok plus han tog den fra ryg til mave og fra mave til ryg.

Emil har været låst fast i højre side og har derfor haft svært ved at komme rundt plus han har en kort hals lige som mig.

Jeg vil ikke have den på mine skulder at jeg er en dårlig mor fordi jeg ikke “træner ham”

Børn er forskellige lige som alle os andre og der er jo heller ikke nogen manual for hvad børn skal når de er så gamle da nogle er hurtige om at lære ed andre.

Emil er en Meget Glad dreng som deler ud med masser af smil og grin HVER dag så jeg er slet ikke nervøs for ham da han nok skal klare sig.

I Onsdags blev Guldklumpen 6 måneder og WOW hvor er tiden bare fløjet af sted men hold nu op hvor kan han virkelig få glæden frem i en og ALT den kærlighed det er vildt at Emil er ens barn og ikke nogen andres.

Billedet her er taget i Tirsdags hvor han er ude at prøve hans nye klapvogn:

Lidt nye billeder af Emil:

 

 

I Torsdags var jeg som sagt på vægten og YES YES den sagde sørme

MINUS 500 gram

Nu siger den MINUS 2,2 kg siden den 31/12-2018

For nogen er det måske ikke meget MEN for mig er det SKØNT for det viser jo at der sker noget trods der har været nogle bump undervejs.

Billedet er taget i går d 1/3-2019:

MEN MEN nu er det jo IKKE kun vægten som har været i brug det har målebåndet sørme også.

Jeg har tabt mig: 7/2 2019 – 28/2-2019

Arme: MINUS 2 cm i Alt

Lår: MINUS 0 cm i Alt

Bryst: MINUS 5 cm i Alt

Under brystet: MINUS 1 cm i Alt

Mave/navle: MINUS 4. cm i Alt

Hofte: MINUS 4 cm i Alt

Mave: MINUS 5 cm i Alt

Nu siger den sørme MINUS 21 CM ALT I ALT

Så det kan godt være at jeg ikke har tabt det helt store ´´Endnu´´ MEN der er forsvundet en del cm i alt

Målet hedder stadig MINUS 5 kg nu her til den 21 Marts og det skal jeg nu nok kunne nå (jeg vil gøre mit ALLER Bedste)

Billedet her er taget i går d 1/3-2019:

Nå men nu vil jeg slutte af da Emil er vågnet og så hedder det Familie tid.

Lørdagen skal bare NYDES og i morgen står den også på hygge da vi skal være sammen med min svigerinde og vores Nevø.

Rigtig God Lørdag samt Rigtig God Weekend

MASSER af Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WoW Total Drømme Start Jubiiiii