Der var en gang

Et Boost som har skubbet til selvtilliden

Halløj På Bloggen 🙂

Jubiii Så blev det sørme Torsdag igen.

I Tirsdags skrev jeg her på Bloggen om hvordan det var at skulle tabe mig efter Emil blev født og de udfordringer som jeg havde med det.

Blog indlægget kan læses her via dette link:

https://mettesforandring.dk/2019/10/29/der-var-en-gang/

Så sidder jeg her og får skrevet lidt på Min Blog som jeg gør nogle gange i ugen efterhånden og som jeg virkelig NYDER i STOR stil for så kan jeg liiiiiige lukket mig selv lidt inde for en stund og få sat ord på de tanker som jeg nu render rundt med.

Lige for tiden er det en Mette her med en MASSE Blandet følelser og det er det fordi jeg lige for tiden har et KÆMPE KÆMPE savn til Min Kære Farmor og til Min Kære Svigerfar og det gør virkelig ondt for jeg ville så gerne ønske at jeg kunne se og snakke med dem igen da de ALTID har været en støtte i mine svære tider.

Lige for tiden er der en MASSE minder fordi at vi har været ude og fået tømt noget af Min Mands barndomshjem og tja der er MANGE gode Minder men der er desværre også nogle knap så gode og ja de flyver lidt rundt i tankerne for tiden.

Men lige om lidt er det slut for huset er blevet solgt og så kan vi sidde herhjemme og kun tænke på de GODE minder i stedet og lade de knap så gode blive hvor de er.

Selvom det er hårdt og der er blevet grædt en del så har jeg alligevel formået at holde igen med det Usunde eller holde igen er måske pænt sagt nej jeg har faktisk IKKE tænkt på chips selvom jeg har nogle poser liggende herhjemme i stedet har jeg lavet nogle andre ting så jeg netop har flyttet tænkerne væk og fokuseret på det som jeg har gang i nemlig at tabe mig.

Jeg kan virkelig mærke at jeg er blevet personligt mere glad selvom jeg har det savn som jeg nu har men jeg kan mærke at jeg står ved det her med vægttabet og WOW Hvor er det virkelig SKØNT at jeg holder fast i det og det syntes jeg selv er MEGA SEJT at jeg holder fast i det.

Der bliver gået tur om morgen når Emil bliver afleveret og når han skal hentes så bliver der gået en omvej derover og de dage hvor vejret ikke er så godt (regnvejr) jamen så sætter jeg JustDance på playstationen og giver den MAX GAS for motion SKAL der til og så er det jo de 2 ting som gør mig glad i låget.

Så jeg gør virkelig Mit BEDSTE for at få gjort noget ved Min Vægt og jeg er STOLT af det som jeg gør.

Men nu har jeg jo været på vægten i dag og det er ALTID spændende og se hvad den siger for den fortæller jo om jeg har gjort det godt eller knap så godt.

Som sagt var jeg på vægten i Mandags og der sagde vægten + 900 gram (119,7 kg)

Der er blevet gået nogle ture OG så har jeg egentlig ”bare” tænkt over hvad jeg har kommet i munden

MEN MEN MEN i dag Torsdag d 31 Oktober 2019 siger min vægt

118,5 kg

JUUBIIIIIIIII YES YES YES

Nu har jeg rundet de MINUS 6 kg siden d 18 Maj 2019

Så det hedder MINUS 300 gram siden i Torsdags psssssst der er jo også smuttet det som jeg havde taget på.

Hvorfor lige fra den 18 Maj 2019 jo for det var der jeg valgte at starte op igen for alvor dog vil jeg lige understrege at jeg holdte en kort pause fordi min kære Farmor gik væk og andre personlige ting men jeg kom hurtigt tilbage igen.

Så fra nu af går jeg efter min vægt fra den 18 Maj 2019

MEN MEN MEN nu har jeg IKKE kun været på vægten i dag for Målebåndet var også fremme i dag

Den ser sådan her ud:

Jeg har tabt mig fra d 18 Maj 2019 til i dag d 31 Oktober 2019

Arme: MINUS 7 cm i Alt

Lår: MINUS 4 cm i Alt

Bryst: MINUS 2 cm i Alt

Under brystet: MINUS 2 cm i Alt

Mave/navle: MINUS 10 cm i Alt

Hofte: MINUS 1 cm i Alt

Mave: MINUS 11 cm i Alt

WOW JUBIIII MINUS 37 CM

Jeg målte mig første gang med målebånd den 13 Juli 2015 og siden den dag har jeg I ALT tabt mig MINUS 75 cm (der hvor jeg har målt mig nu)

MINUS 50 cm I ALT siden D. 7 Februar 2019

SÅ JEG ER MEGA HAMMERENDE STOLT MED STOLT PÅ.

Nu skal jeg bare fortsætte det gode arbejde så kommer der et godt resultat ud af det i sidste ende.

Billedet her er taget i dag D. 31 Oktober 2019:

Nu skal weekenden Nydes og så skal vi i kirke på Søndag hvor vi skal mindes dem som er gået bort det sidste års tid.

Nu vil jeg nyde lidt afslapning på sofaen inden det hedder godnat.

Rigtig God Weekend til dig derude og Tusind tak fordi at du læste med.

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der var en gang