Det var så det.

Med tiden skal det nok komme

Halløj På Bloggen 🙂

WoW som tiden den flyver afsted da det allerede er Torsdag igen.

Som sagt startede min uge på en lidt TRÆLS måde og hvis du ikke har læst det kan du læse det her (Tryk blot på linket)

https://mettesforandring.dk/2020/01/21/det-var-saa-det-2/

Før i tiden ville sådan noget som det her virkelig slå mig omkuld og jeg ville hoppe i ALT muligt Usundt men sådan har det ikke været denne her gang.

Tror at inderst inde så kom det her ikke bag på mig men stadig er jeg SÅÅÅÅ SKUFFET over at man bare giver op og siger PYT.

Men nu skal jeg ikke gå og tænke mere på om hvad jeg gør/siger forkert eller hvorfor jeg ikke er god nok hele tiden og ikke kun i perioder når det passer den anden part.

Det er noget af det som har gjort ALLER mest ondt og jeg har tit følt mig udnyttet men det er slut nu og så skal jeg ikke gå og tænke hvad andre folk tænker om mig når der bliver (Sladret)

Der er nok nogle som tænker hvad med Emil?

Emil er ikke så gammel til at forstå det men igen så ser han jo dem ikke så tit den anden del af familien men han får MASSER af kærlighed og så er der folk omkring ham som også er der for ham så han kommer ikke til at mangle kærlighed og omsorg.

Nå men oven på alt det her så har jeg slet slet ikke givet op i stedet er der blevet SPARKET TOTALT Røv for VILDT og jeg fortsætter den gode stil så godt som jeg nu kan.

Jeg kan sagtens have dage hvor jeg ikke har fået startet min dag ordentlig ud med motion og alligevel ender jeg med at gå i seng og have gået omkring de 20.000 skridt.

Lige nu har vi en dreng hjemme da han i går morges vågnede kl 4.30 med 39 i feber så han skulle selvfølgelig ikke afsted i stedet fik han lov til at sove videre inde i vores seng.

Da jeg i går kunne se at jeg ikke havde fået gået så meget valgte jeg i mens at han sov og gå en tur i Børneloppen da jeg ville købe nogle bøger til ham med lyde i og nu hvor det var SÅÅÅÅÅÅ FINT vejr ja så gik jeg en tur derned plus jeg fik lidt frisk luft samme tid.

Her på det sidste har jeg desværre fokuseret RIGTIG meget på min vægt og ja jeg siger desværre for helt ærlig om jeg vejer 100 kg eller 115 kg så er jeg stadig den samme.

Jeg skal blive bedre til at sige at jeg ser ud som jeg gør og det må både jeg selv acceptere men også andre må tage mig som jeg er.

Jeg har altid givet den Sådan en skalle for at vægten går ned af og det ville jeg forsat gøre uanset hvad. Jeg giver stadig mig selv lov til de Usunde ting i weekenderne for ellers tror jeg helt seriøst at jeg ville gå surt i det her hvis jeg skulle skære det HELT VÆK.

Når jeg nu kommer i Mål med de 99,9 kg så vil jeg stadig arbejde på at få den længere ned men der skal der også være plads til de her hyggestunder.

Jeg SKAL ned under de 100 kg igen og så skal jeg egentligt ”bare” tabe mig så jeg kan få den figur jeg gerne ville have og INGEN synlige deller.

Jeg kan også sige det på en anden måde jeg SKAL under de 100 kg og så holde den UNDER de 100 kg og hvad jeg skal ned og veje tja det ved jeg ikke rigtigt men den tager jeg til den tid.

Nå men når jeg nu snakker omkring det her med vægten så har jeg været på i dag og det ENESTE krav jeg har til min vægt HVER UGE er at den skal hedde MINUS eller TOTALT LIGE fra ugen før meeeen det er jo bedst med MINUS.

I mandags var jeg på vægten for at smugkigge efter en rigtig god weekend og der sagde den + 900 gram (116,2 kg)

Jeg tænkte nu skal den have MAX GAS for vildt og så håbe på at vægten den i dag ville sparke R*V for vildt.

Jeg skal love jer for at vægten i dag har Sparket R*V for vildt for Hold nu siger jeg bare.

Torsdag sidste uge havde jeg tabt mig MINUS 200 Gram og hvor jeg havde håbet på lidt mere Minus.

Men i dag er der virkelig sket og igen igen siger jeg WOW med WOW på.

I dag sagde vægten AT jeg har tabt mig de + 900 gram jeg havde taget på i Mandags MEN jeg har tabt mig yderligere MINUS 700 gram

Så siden Torsdag d 16 Januar 2020 har jeg tabt mig MINUS 700 Gram

Nu hedder vægten 114,6 kg

Så nu kom jeg tættere på mit mål som hedder 99,9 kg så 14,7 to go.

Det BEDSTE af det hele er at jeg har tabt mig 20,2 kg ud af de 35,3 kg som jeg havde taget på under min graviditet med Emil.

Dette billede er fra 2 dage før Emil blev født og den andet i dag:

Så siden 1 August 2019 har jeg tabt mig 9,9 kg i ALT.

Billedet her er taget i dag d 23 Januar 2020:

Nu skal jeg nyde dag i dag sammen med Min Mand og Emil og så tænke på at vi har Weekend.

Så Rigtig God Dag til jer derude og Rigtig God Weekend.

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var så det.