Når ens Forventninger bliver alt for høje!

Det var så det.

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det sørme Tirsdag og det er tid til et nyt indlæg

Jamen så er den ærlige Mette atter på banen igen da jeg virkelig har brug for at få dette ud af kroppen.

Den 3 Oktober 2019 skrev jeg et indlæg om at jeg havde opgivet Min Svigerfamilie og det indlæg kan læses her via dette link:

https://mettesforandring.dk/2019/10/03/jeg-kan-ikke-mere/

Nå men som i nok kan læse på overskriften så har jeg virkelig fået NOK nu.

Det har som sagt ikke kørt super godt mellem Min Svigerinde og mig eller mellem hende og Mand (Bror og søster)

Det har kørt MEGET op og ned det sidste års tid og det har som sagt været en år med op og ned ture.

Inden at jeg skriver for meget vil jeg lige understrege at det her har ikke været nemt men NOK er NOK.

Jeg kan lige så godt sige det ærligt at jeg har ikke haft et super nemt forhold til Min Svigerinde og til jer som kender mig ved hvad der er sket igennem tid og det har DESVÆRRE ikke været små ting.

Efter vi fik Emil kunne vi godt tænke os at være mere sammen med hans Faster og Fætter men der var tit en undskyldning for at ikke ses eller blev der lavet aftaler blev de af og til brudt af en eller anden årsag.

Jeg syntes det er MEGA synd at der er to drenge i det spil her som er MEGET glade for hinanden men desværre ikke ser hinanden så tit fordi der ikke er tid til det og der kan gå 1-2 måneder i mellem at de ses og der kan jeg mærke som Mor at det gør ondt at der ikke rigtigt vises nogen interesse for det.

MEN MEN MEN jeg gjorde INGENTING i stedet valgte jeg at gå rundt.

Jeg vil ikke sige at jeg havde håbet på det her udfald med at droppe kontakten da jeg havde håbet på at det ville blive bedre.

Men skal jeg være helt ærlig? Det gør jeg så.

Dagen før nytårs aften kom Min Svigerinde og hendes kæreste på besøg og vi sidder inde i stuen og Emil ja han leger på hans værelse og kommer ind til døren ved stuen og kigger men vender sig om og går ind på værelset og leger videre og det skal lige siges at sådan har vi ALDRIG oplevet ham før. Min Svigerinde går ind til ham og er der lidt tid og først der kommer han ind i stuen.

Vi undrede os meget over den måde Emil han reagerede på men det er svært at forstå for så er hun der og så går der længere tid i mellem når de ses.

I starten syntes han det var sjovt og Face time men hver gang jeg gjorde det så gik han men det var også kun os som gjorde det.

Det kan godt være at jeg syntes det her har været MEGET forvirrende men det har det jo også for ham og han forstår det jo slet ikke på samme måde som os.

I går fik Min mand beskeden fra hende at hun ikke ville mere og at vi skulle droppe kontakten da hun ikke kunne love mere tid sammen med os altså hendes Bror og Nevø men ja et opkald eller sms det tager også lang tid.

Til Black Friday fik vi booket en hytte i Lalandia sammen så vi rigtig kunne hygge os men hun har ikke spurgt så meget ind til det og den 1 Januar fortæller hun så at de ikke kommer med om Tordagen (Den er booket fra Torsdag- Søndag) så de kom først om fredagen når de fik fri fra skole/arbejde.

Det har man så vidst fra det blev booket hvorfor så ikke sige det fra starten af tja.

Men ja når jeg siger der ikke er tid til os så undre jeg mig bare over man kan tage i sommerhus i 1 uge sammen med venne par og ferie sydpå men en forlænget weekend det kan man ikke.

Det kan godt være at nogen mener det her er for personligt og at det ikke har noget med min forandring at gøre og det skal i have lov til at tænke.

Det her har netop noget med min forandring at gøre fordi jeg i går var GAL, SUR men også ked af på samme tid og lysten til alt muligt den var der i STOR STIL.

Nu har jeg fået det UD og jeg kan mærke at det gør da ondt når man har prøvet og bare er blevet skubbet væk.

Jeg håber dog hun er ærlig overfor hendes Søn da hun sidste gang hvor vi ikke snakkede sammen sagde til ham at vi var ude at rejse (han vidste ikke hvem vi var men så billeder af hans onkel hos hans mormor og morfar)

Kald mig hvad i har lyst til efter jeg delt dette jeg er ligeglad for jeg har brug for at få det ud og nu er jeg ærlig og siger det som tingene er.

Nu vil jeg gå lidt rundt i mens Emil ligger og sover trygt i sin barnevogn da han blev hentet efter de havde spist frokost.

Rigtig God Tirsdag og Rigtig God uge.

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ens Forventninger bliver alt for høje!