Et Boost som har skubbet til selvtilliden

Smilet der fortæller ALT

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Sørme Tirsdag og en ny uge er skudt i gang igen.

I Torsdag var jeg som sagt på vægten og jeg havde endda målebåndet fremme også og hvordan det gik har jeg skrevet op i dette indlæg her:

http://mettesforandring.dk/2019/10/31/et-boost-som-har-skubbet-til-selvtilliden/

Tja så sidder jeg sørme her til lyden af stilhed eller dog ikke min opvaskemaskine den køre men ellers er der TOTALT ro da jeg er alene hjemme (Manden er til møde og Emil er i dagpleje)

Der findes ikke noget bedre end at være sammen med sin familie og lyden af latter fra Emil men det er nu også skønt at bare kunne være sig selv og ikke tænke på det store end at slappe af.

Det har været lidt en træls/hård nat da Emil han vågnede og kunne ikke rigtig falde til ro igen og var vågen i ca 2 timer og ja så vågnede han igen ved 5 tiden og var virkelig træt så han kom ind til os og sov videre liiiiige ind til kl 7.

HELDIGVIS sker det ikke så tit at han vågner op på den måde men det hænder at han gør.

Det er jo svært for ham at forklare hvad det egentlig er der gør ham ked af det også midt om natten.

Men Hey sådan er det bare og det tager vi med og giver ham ALT den kærlighed og støtte så godt som vi kan.

Om ikke så lang tid så går turen mod sydens sol og Nøj hvor jeg GLÆDER Mig for vildt til at skal på ferie og det bliver SÅÅÅ spændende for denne gang skal vi ikke bare afsted os 2 nej vi skal afsted som FAMILIE.

Det bliver bare SÅÅÅÅ skønt og komme lidt væk fra det hele herhjemme og i sær med det vejr vi har for tiden.

Vi har ALTID holdt meget af at komme ud og rejse og opleve ting sammen men også at bare kunne slappe af og bare nyde det og hinanden.

Nu har vi ikke rigtig været nogle steder siden sommer 2017 og med alt det som er sket her på det sidste så trænger vi i den grad til FERIE.

Jeg ved at Min kære Svigerfar ville være misundelig på os men han vil helt sikkert også sige Go For It.

Jeg var som sagt på vægten i Torsdags og skulle egentlig på vægten nu på Torsdag men det har jeg valgt at droppe og det har jeg fordi jeg lige har haft min mens og jeg VED at når jeg har haft det så plejer jeg at have taget på og lige nu køre det hele på skinner og derfor dropper jeg vægten på Torsdag for ikke at give mig selv et nederlag så derfor gør jeg det på den måde fremadrettet.

Hvorfor muligvis ødelægge noget som er godt?

ALT køre virkelig på skinner for tiden og vi har det alle sammen godt så der er virkelig INTET og klage over og hvor er det virkelig SKØNT at det er sådan her.

Nå men jeg tror at jeg vil til at slutte af for i dag da jeg liiige har lidt som skal ordnes herhjemme inden af vildbassen kommer hjem fra dagpleje.

Rigtig God Tirsdag til jer derude.

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et Boost som har skubbet til selvtilliden