Den nemmeste løsning hvorfor ikke ??

Mine Mål Til Et Bedre Liv

Halløj Til dig som læser Dette

I morgen er det Torsdag og så kalder vægten som jeg er spændt på men hvorfor er jeg mon det?

Jo jeg har sat mit selv et mål at jeg skal have tabt mig 15 kg Inden d 18/12-16 hvilket jeg er ved og være rigtig tæt på da jeg ligenu har tabt mig 14,1 kg. Jeg kan godt lide og sætte mål både på vægten men også Motionen. 

Mine mål er :

  • Vægten Skal ned og være 2 cifret
  • 10 km gå ture om dagen (Endomondo)
  • 000 skridt om dagen ( Garmin Vivofit)

 

Når jeg nu ikke tæller kalorier hvad gør jeg så? Hvad gør jeg for og tabe mig ? Nu har jeg prøvet 5:2 kuren 2 gange hvor jeg har kunne mærke det sat fut i min vægt. I dag har jeg mine egne “Faste dage” men jeg kalder dem noget andet nemlig “Spis Mindre Dage”  Mandag & Onsdag hvor jeg spiser mindre end de andre dage. Det her er min egen måde og gøre tingene på og jeg kan se/mærke at det hjælper på mig. Jeg har givet mig selv lov til og have 1 dage i ugen hvor jeg spiser Slik/Chips og det gør jeg om Fredagen. Hvis jeg spiser noget i hverdagen jeg ikke lige må jamen så går jeg lidt Xtra herhjemme på stue gulvet/gå ture

Dagens Råd : Sæt Mål Med Vægttabet.

 

Onsdags Kram Mette

img_4755coverbillede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den nemmeste løsning hvorfor ikke ??