Støttens betydning...?

Total Top Motiveret…..!

Halløjsa Derude 🙂

I morgen kalder vægten og mon det er i morgen jeg skal fejre at jeg har tabt de  MINUS 15 kg ja jeg kan virkelig ikke vente glæder mig som en sindssyg.

Nu har jeg i 3 dage virkelig givet den MAX GAS og gjort ALT for at der skulle ske noget med vægten specielt i dag men hvorfor er den anderledes?

img_1626

WOW  YES JUBIII så fik jeg gået Min middags gå tur sammen med skønne Carlo og hold nu op han overrasker mig virkelig Hver dag. I dag efter vi havde gået næsten 8 km fik han lov til og vælge hvad vej vi skulle gå til sidst da jeg virkelig kunne mærke han slet ikke var træt og Bang de kom lige 2 km mere på. Det kan godt være at jeg er TOP MOTIVERET men den lille hund er virkelig også.

Sådan blev gå turen i dag 26/10-16

img_1623

Da jeg kom hjem smækkede jeg benene op og ville skrive på bloggen men kom lidt sent i gang da eg faldt over noget i tv’et Men pyt med det når jeg har skrevet her så er min plan at jeg tænder for lidt musik og så går jeg bare rundt og rundt i stuen måske hele huset måske en lille dans eller 2 ville jeg da ikke udelukke.

Når aftensmaden er spist senere ja så hedder det igen en lille aften tur og fordi jeg er såå Top Motiveret ja går kunne det være at jeg gik rundt i stuen senere måske foran tv’et hvem ved 😉

img_1627

Jeg nyder det virkelig at jeg er så Motiveret og det bliver også udnyttet for vildt. Jeg er måske blevet afhængig at det her Motion men Hey jeg klager slet slet ikke. Min motion betyder efterhånden alt fordi det holder mig i gang og jeg kommer ud og se noget andet end det herhjemme.

Det her med motion er jo med til min vægt går ned men også jeg ikke bare sidder og bliver mere og mere depri nej de gå ture gør bare ALT for mig.

Min Mandags Motion 24/10-16

img_1593

Min Tirsdag Motion 25/10-16

img_1632

Gode gå ture er rigtig god for krop men også for ens sjæl.

Motivations Kram Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støttens betydning...?