Stolt, Selvtillid & Top Motiveret

En Meget Rørt Men også en Stolt Mette i dag

Halløj 🙂

Så blev det sørme da lige 1 December og så er mit mål skudt i gang nemlig og enten tabe mig eller holde vægten fra den 1 – 22 December.

Så det var med lidt spænding og skulle på vægten i dag i håb om jeg kan starte godt med December måned eller om jeg skulle starte med og have taget på. Men bare rolig det skal jeg nok skrive det om lidt.

img_2239

Efter en alt for god weekend i hyggens tegn skulle jeg Mandag på vægten for og se hvordan det så ud

BOM + 1,8 kg og jeg kan huske jeg sagde til mig selv:

 “Mette du giver alt hvad du kan og du kan ikke gøre det bedre”

Nå men Mandag var jeg så TOP MOTIVERET at jeg virkelig fik Sparket røv for vildt og Carlo var også Top Motiveret så helt ærlig det kunne ikke være bedre. Tirsdag gik jeg på for og skulle kigge hvordan det så ud og WOW ,YES og Sådan den sagde så lige MINUS 1,7 kg og jeg var lidt i chok men alligevel hoppede og dansede jeg rundt i stuen og der kom også et par tåre eller to så GLAD & STOLT var jeg bare.

Billedet er fra min app til min badevægt

img_2219

De andre dage har jeg også bare været oppe på dupperne og været Top Motiveret.

I dag var jeg en tur hos min kære Frisør og hver gang jeg har været afsted ja så får min selvtillid bare lige et MEGA skub og ihhh hvor jeg altså bare Elsker det.

Nå men det er jo blevet Torsdag og YES YES Vægten den stod og ventede på mig og jeg var en smule spændt fordi jeg havde taget lidt på igen fra tirsdag til Onsdag 113,7 ( 400 g)

Så jeg vidste bare at det i dag kunne gå begge veje for jeg skulle jo tabe mig 600 g for at kunne stå lige fra sidste Torsdag til i dag 113,1 kg så jeg vil da gerne indrømme at der var lidt spænding på MEN

I dag sagde vægten så:

113 kg

ALT I ALT siger den

MINUS 15,8 kg

JUBIIII jeg er gået ind i December måned med et MINUS og hold nu op hvor er jeg altså bare GLAD og VILDT STOLT

Billedet som i kan se her er taget i dag 1/12-16

img_22411

Nu praler jeg lige og det gør jeg fordi jeg er SÅ PISSE STOLT af Mig selv. Men helt ærlig jeg lever som jeg altid har gjort hvad manden angår jeg tænker kun hvor meget jeg spiser af det og ja så går jeg en masse Km (gennemsnit 10 km om dagen)

På det billede her ja i tror det er løgn og jeg fik selv et MEGA Chok men den 17/11-16 sagde vægten 113,3 kg og i dag sagde den 113 kg så der er KUN 300 g i mellem disse to billeder (og jo det er skam rigtigt nok)

img_2240

Som i kan se har jeg i dag gået lidt Amok med og få taget billeder og HOLD NU OP hvor det bare MOTIVERE Mig i DEN Grad og lysten og bare blive ved med det MEGA gode arbejde jeg har gang i.

Efter jeg er stoppet med og tage p piller er det ligesom om det er blevet lettere for mig at tabe mig og jeg er mega tilfreds med sådan som jeg ser ud nu og det er pænt og kigge på. Om det er pga. pillerne ved jeg ikke men der er rigtig mange ting som er forandret siden det blev smidt væk men det er sådan jeg tænker. Men HeY jeg er ikke læge men jeg kan virkelig mærke en forskel i den grad.

Billederne her kan jeg godt nok se en MEGA forskel WOW jeg er jo gået fra og være ikke så glad for mig til og kan sige jeg er jo blev en Lækker sild.

img_2244

Hvor er der bare sket rigtig meget i den tid og jeg nu gladeligt indrømmer at jeg er blevet til en Smuk Svane

Nu kan jeg gå på Weekend med en rigtig god samvittighed og nyde den i fulde drag og i morgen kalder en gå tur som Kun kan blive rigtig god.

Masser af Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stolt, Selvtillid & Top Motiveret