Charme Selvtillid og SEJR

Det er Sååå MEGA Lækkert

Halløjsa 🙂

Hold nu op en dag i går Wow det er bare SÅÅ STORT for mig.

img_3760

Det hele er stadig ret vildt at tænke at jeg nu kan Juble over at vægten samlet siger MINUS 18 kg og det er Virkelig en dag jeg LÆNGE har set frem til At kunne gøre det her HELT SELV og UDEN Hjælp det er jo MEGA SEJT Gået.

Selvtilliden og Min STOLTHED det lyser bare ud af mig og det er bare MEGA SKØNT og det gør mig sååå glad.

Nu er det blevet Fredag og det er jo MEGA LÆKKERT vejr udenfor og IKKE eneste sky på himlen (ikke da jeg var ud at gå for nu er der kommet skyer)

ELSKER Mine gå ture i det her vejr:

img_37981

Selvom i dag var lysten IKKE til den helt store gå tur fordi jeg har været plaget af mens smerter i går og til morgen. Men da vi kom afsted Carlo og jeg ja så nød vi det jo alligevel og det endte med at vi mødte nogen som vi kendte og ja så gik vi jo sammen med dem.

Jeg kiggede slet ikke på min Endomondo på turen og jeg var noget OVERRASKET over at vi havde gået Så langt.

Jeg kunne godt se den var tæt på 9 km men også på 10 km men jeg kunne godt mærke at jeg gerne ville hjem igen og have noget at drikke og få slappet lidt af. Men hvad så tager jeg dem i næste uge de 10 km i et hug i stedet.

Vores Formiddags/Middags gå tur i dag:

img_37951

Det er SÅÅÅ Dejligt at mine gå ture får mig til at glemme ALT og bare se fremad. Det er også det jeg Elsker MEST det er jeg lader mine ”ting” ligge herhjemme og at jeg Faktisk NYDER Turen og det er ikke ”bare” noget som skal overstås.

Før i tiden gik jeg flere forskellige ruter men i dag går jeg stort set den samme Hver dag og det er fordi så kan Carlo løbe rundt Uden snor på nogle steder og han NYDER det virkelig og det gør jeg også men jeg Nyder Landskabet på en anden måde.

Hvor er det bare SKØNT at Carlo så gerne ville med på de her gå ture

Trods Smerter så NYDER jeg Min Fredag

Og

Resten af min Fredag skal gå med at slappe lidt af og så i aften står den på X Factor og så skal der hygges med manden og nyde at vi har weekend.

Aftensmaden er rester fra i går nemlig Kylling/Spinat Lasagne og i morgen står den på en hel kylling i ovnen og så vil vi prøve at lave bønnefritter da jeg har hørt Så meget om dem.

Weekenden står også på nogle Gode gå ture i morgen går turen nok i rosengårdscenteret.

Men det skal jeg nok få skrevet om i weekenden.

Nu vil jeg Nyde min Fredag og lige få søgt to stillinger (Job)

Rigtig God Fredag og En Rigtig God Weekend

Masser af Fredags Kram 

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charme Selvtillid og SEJR