Hvad skal der ske i den kommende uge...?

Hvor er det bare Mega Fedt – Mega Sejt

 

Halløjsa 🙂

Så blev den nye uge skudt i gang med et kæmpe brag fra min side

Hvad mon jeg mener med et Kæmpe Brag ?

I dag har jeg virkelig Sparket MEGA Meget røv og virkelig bare givet den MAX GAS.

img_2151

Jeg havde et mål om og stå op sammen med Manden til morgen nemlig kl. 6 og det blev desværre ikke til noget jeg har sovet af H til i nat og havde i går svært ved og falde i søvn der kalder jeg min overskrift i dag det som jeg gør. Jeg syntes personligt det er MEGA FEDT/SEJT at jeg er Så træt for tiden at jeg siger til mig selv

 “Nej Mette du ved at du kan og du giver ikke bare sådan op”

Jeg startede med og gå en tur sammen med Carlo på små 6 km og jeg kunne nu godt mærke på ham at han var frisk på lidt mere end de 6 km Men jeg vidste jeg skulle hen og gå 5-6 km om eftermiddagen så derfor holdte jeg lidt igen for mit eget vedkommende for jeg ved Carlo kan klare de ture på 10 km. Men jeg ville jo også gerne passe lidt på ham også og ikke kun mig selv.

Efter den gode gå tur nåede jeg lige og slappe lidt af 2 ½ time ca. og så gik turen til Bilka og det ja pissede bare ned MEN ud ja det skulle jeg altså for havde en aftale. Men når der så lige bliver gået 13,13 km på en Mandag ja så kan jeg kun være rigtig glad og tilfreds

Billedet her er fra mine gå ture i dag

img_2155

I dag har jeg en spis mindre dag som jeg altid har Mandag & Onsdag så og gå rundt i Bilka på tom mave ja det er Rigtig stort for mig og IKKE falde i. Nå men jeg har valgt og kalde de dage for spis mindre dage og hvorfor ja så siger det lidt sig selv nemlig fordi i weekenden giver jeg mig selv lov til og hygge mig med god mad og så er det meget rart og have nogle dage hvor de ikke bliver til så meget. Jeg har tit hørt folk har sagt/skrevet til mig at de er da ikke sundt og gøre det på dem måde og det kan da godt være men jeg har det faktisk rigtig godt med dette på den måde.

Jeg lærte en gang at det var sundt for kroppen og få nogle små chok ligesom hvis jeg total grov æder den ene dag og dagen efter tager lidt en kold tyrker og så spiser sundt.

Nå men nu varer det ikke så længe før Ole Lukøje kalder på mig så jeg kan være Frisk til en rigtig god gå tur i morgen og måske tage de 10 km for jeg ved at en bliver rigtig rigtig glad ej pjat jeg bliver også glad så 2 bliver glade.

Det er virkelig rigtig dejligt og kunne dele mine tanker omkring det med at være Mette. Jeg har kunne mærke på mig selv at der er mange ting som forsvinder fra mine skulder.

Tak til jer som godt kan lide og læse det som jeg skriver

Masser af Kram

 Mette 🙂

2 kommentarer

  • Ritha spilcker

    Jeg beundrer dig for, at du hver dag, har overskud til at gå de mange km👍Og kan ikke takke nok, for at du gider ta’ Carlo med😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind Tak Ritha 🙂 Jeg er kun glad for han har lyst til og gå med. Jeg nyder det og det gør også turen bliver længere og længere (Y)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal der ske i den kommende uge...?