Jeg ser virkelig frem til en ny uge

Mandag = Lækkert Vejr = TOP MOTIVATION

 

Halløj 🙂

Det var så den weekend og hold nu op hvor var jeg godt nok træt i går da vi kom hjem. Da vi kom ind med toget ja så skulle der lige handles ind til lidt morgenmad så vores aftensmad i går blev et flute fra Sunset hvilket var meget lækkert.

img_2173

I dag bankede Mandag på døren og hvor er det rart og få lagt alt de fristelser væk (slik, kage og chips)  og spise lidt mere sundt igen.

Jeg skulle lige på vægten og smug kigge og det er længe siden jeg godt nok har været så bange for og gå på vægten der skulle lige lidt mod til for jeg frygtede den lige med et kæmpe plus (3-4 kg) Nu har jeg jo nydt det har været weekend MEN MEN det var ikke så slemt og jeg er MEGET overrasket for den sagde “kun” + 1,8 kg og når jeg tænker på hvad vi har spist og jeg troede det var meget mere ja så har jeg det faktisk okay og lettet

I dag har vejret været MEGA lækkert så selvfølgelig skulle det da nydes ude og IKKE indenfor.

I dag da jeg skulle hente min lille kammerat Carlo fandt jeg ud af at jeg vidst var savnet for hold da op han blev hammer glad da han så mig. Nu har vi ikke gået i Lang tur siden i Onsdags så i dag var vi Begge TOTAL TOP MOTIVERET.

Min dag har gået med en god tur på 10,03 km sammen med Carlo og så står den på en gå tur ned til ænderne her om lidt når manden kommer hjem. Så ja Mette kommer godt nok ud i dag og det er jo MEGA lækkert og jeg klager slet ikke og i sær ikke med det gode vejr

Filmen her er fra vores gå tur i dag

Resten af min dag skal bare nydes og der skal slappes af Hvis jeg altså kan og ikke går Amok med gå ture. For når jeg er i det her humør ja så kan INTET ikke slå mig ud og jeg bliver bare ved og ved ligesom en robot.

Jeg vil da gerne indrømme at jeg nogle gange ville ønske at jeg kunne tage det lidt med ro og give mig selv lov til og slappe af.

Men så længe jeg er glad og tilfreds så brokker jeg mig ikke.

Men NØJ jeg nyder virkelig mine gå ture og det ville være det værste og tage fra mig og ikke kunne gøre dette. Jeg kommer virkelig i snak med mange mennesker når jeg er ude og gå og jeg har Carlo med og hvis jeg møder dem og Carlo ikke er med ja så snakker vi alligevel (dog ikke alle)

Billederne her er fra vores gå tur i dag

img_2208

Nå men nu vil jeg gå ned til ænderne og give dem lidt mad da de virkelig er sulten for tiden og det kan Mette ikke lide at de sulter plus det er hyggeligt.

Masser af Motivations Kram Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ser virkelig frem til en ny uge