Totalt Hygge På Højt Plan

En Mette der glæder sig

Halløjsa 🙂

Så blev lige Tirsdag og det er i dag blevet sent med at skrive på Bloggen Men Pyt med det.

img_4293

I går havde jeg mig en TOTAL Slap af dag hvor jeg IKKE lavede det helt store der blev lige vasket tøj til når jeg nu skal af sted i morgen til Esbjerg.

Dog var jeg lige ud at gå en god aften tur og ja der blev der også gået rundt herhjemme.

Det var lige hvad jeg trængte til så der blev hygge til lidt film på netflix SÅÅÅÅ SKØNT.

I dag blev der gået en god tur sammen med Carlo og nøj hvor var det altså bare MEGA SKØNT nu hvor vi ikke rigtig har gået sammen siden i Fredags så var det altså bare Lækkert og gå i skoven igen og ja så mødte vi lige vores hunde venner og hvor var det rart at få en sludder og hygge snakke igen (har jeg faktisk savnet)

Så vores gå tur i dag blev liiiiige lidt længe rent tids mæssigt da vi sad længe i hundeskoven og snakkede.

I morgen går turen til Esbjerg alene da Kenneth skal arbejde (dog kommer han efter arbejde Lørdag)

Jeg glæder mig HELT VILDT til at komme hjem og hygge mig sammen med Min Farmor igen og bare OS to inden at Kenneth kommer for det er faktisk længe siden vi har gjort det og ja så skal der ses en masse danske film (som vi plejer)

Søndag står den på påskefrokost sammen med noget af familien og det glæder jeg mig RIGTIG meget til da det Altid er vildt hyggeligt.

Nu hvor jeg skal til vestkysten igen så vil jeg NYDE nogle gå ture ved stranden som jeg plejer HVIS det ikke bliver TOTALT dårligt vejr (jeg skal nok komme ud alligevel)

Nu hvor jeg går på “påskeferie” har jeg valgt at ikke skrive på Bloggen med mindre der lige er en stund til det ellers vil jeg nok mest bruge Min Snapchat, Instagram og Mette´s Forandring (Gruppe på facebook)

img_40921

Nu er det også snart sengetid for mig meeen inden kalder et dejligt varmt bad og så skal der liiiige pakkes lidt og så har jeg fundet to stillinger der lige skal søges også.

Rigtig God Påske til dig som lige læste med på dette indlæg

Håber du må få nogle gode påske dage og  at de bliver nydt i STOR stil

Rigtig Mange Påske Krammer

Fra  

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Totalt Hygge På Højt Plan