WOW Den Havde Jeg Virkelig IKKE Set Komme.

En Mette med Blandet Følelser

 

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Sørme da lige Tirsdag.

img_4018

Så blev det tid til at skrive lidt på Bloggen på sådan en Kold Tirsdag dog var det fint vejr da jeg var ude at gå men lige nu syntes jeg godt nok at jeg små fryser håber ikke jeg skal til at være syg.

Jeg er SÅÅ træt i kroppen og lysten til noget er der ikke rigtigt så det endte da også lige med at jeg måtte drikke mig en Cult for den plejer at hjælpe på mig.

Aftensmaden står i dag på Tomat Suppe og det glæder jeg mig faktisk til da jeg ELSKER Tomat Suppe.

Min dag startede faktisk RIGTIG godt og jeg blev bare SÅÅÅÅ GLAD I LÅGET.

Vi har herhjemme siden April 2013 haft besøg af et Andepar HVERT Forår/Sommer og de kommer i vores have for at skal have mad og jeg troede ikke at de kom igen men det gjorde de til morgen og ja grin bare af mig men jeg syntes det er SÅÅÅÅ Sødt og jeg bliver bare så glad når de kommer.

Det har ikke lige noget med Mette´s Forandring at gøre men det er noget gør mig Glad og i Godt Humør.

I dag har jeg virkelig bare lyst til et eller andet og jeg ved at jeg har både Chips og Slik liggende men Mette her siger NEJ!!!!

Det er lidt underligt for det er ikke noget som jeg plejer KUN HVIS jeg er Ked Af Det og det er jeg ligesom ikke men jeg har Virkelig fået en VILJE og NEJ hedder det altså og så lige på en Tirsdag.

Som i nok har læst her på Bloggen så har Kenneth og jeg i noget tid prøvet det her med at få barn og det har IKKE Rigtig lykkedes for os og hos mig har det fyldt Meget og det ved jeg det også har hos ham.

Men jeg er blevet tjekket både for PCO og der er IKKE noget og ALT ser ud som det skal DOG lige at jeg vejer for MEGET.

På Torsdag turen til sygehuset (Fertilitetsklinik) Hvor Kenneth så skal tjekkes  og jeg vil MEGET Gerne indrømme at jo tættere vi kommer på jo mere spændt bliver jeg og det er ikke særlig sjovt vil jeg da lige sige.

Jeg kan bare mærke at jeg gerne snart vil have lidt ro på hvad det angår for ja det fylder da selvom jeg IKKE tænker over det hver dag så det vil være rart med noget afklaring.

Puha der kunne jeg mærke at det ramte lidt inde i mig for hvorfor kan det IKKE lykkedes for mig??

Det er virkelig et ømt emne for mig og selvom jeg ikke har den kontakt til Mine forældre ville jeg nogle gange ønske at det var anderledes når jeg virkelig har brug for Støtte/Hjælp

Ihhhh hvor er det altså TRÆLS og det gør sku ONDT.

Jeg har ALTID sat MEGET Stor pris på Mine Veninder men nu hvor jeg ikke har så mange at snakke med sætter jeg ENDNU Større pris på dem Altså dem som er tilbage.

Wow der fik jeg lige lettet mit hjerte lidt og jeg kan mærke at mine tårer presser på netop fordi det gør MEGA ONDT.

Jeg ved godt at jeg er en Følsom pige men det er jo bare sådan jeg er men jeg har lært at det er bedre og få det ud end at brænde inde med det.

Nu er Hvor Aftensmaden er spist og Aften gå turen er gået så er det tid til at slappe lidt af med lidt tv og benene op

Tusind tak fordi netop Du havde lyst til at læse med her på Dagens Blogindlæg

Masser af Krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOW Den Havde Jeg Virkelig IKKE Set Komme.