En Mette der glæder sig

En påskeferie på Godt og Ondt

 

Halløj På Bloggen 🙂

Så er Mette her på banen igen og TOTALT Kampklar

img_4357

Wow hvor er det godt nok længe siden at jeg har skrevet på Bloggen så du må meget undskylde hvis den bliver lidt lang men føler jeg har så meget at fortælle dig.

Så er jeg hjemme igen efter jeg har været på påskeferie i Esbjerg og jeg ville dele både billeder og video fra noget af det som jeg har NYDT/Oplevet.

Hold nu op hvor har det virkelig bare været en TOTAL lækker påskeferie hos Min kære Farmor og der er blevet hygget på HØJT Plan og nogle dage nok for meget hygge.

Jeg har været af sted i 6 dage og HVER morgen gik jeg til bageren og endda en OMVEJ for normalt var der 850 m HVER VEJ men jeg valgte og gå 3 km (Torsdag Fredag og Lørdag) i går blev morgen gå turen lige på 4 km og i dag på 5,38 km.

For mig er der IKKE noget bedre når det er weekend/ferie og så kan gå til bageren og lige få lov til at tage det stille og roligt men også at vågne til fuglefløjt.

Jeg NYDER roen herhjemme når jeg går tur i skoven og når jeg er i Esbjerg så NYDER jeg roen ved vandet og når jeg går de steder jamen så tænker jeg slet ikke Nej jeg NYDER øjeblikket.

Videoen her optog jeg i går (Søndag) morges kl 07.52 prøv bare at lytte.

HVER dag har jeg gået ved vandet og WOW hvor har det givet MEGET RO inden i og det har jeg også delt meget med folk som følger mig på Instagram og Snapchat (Håber ikke i syntes det har været for meget)

img_4335

Jeg har igen fået gået en DEL km og nogle gode ture netop fordi jeg har givet mig selv lov til at hygge mig sammen med min farmor.

I går skulle vi så til påskefrokost hos min tante og onkel  og jeg havde sagt til mig selv at jeg ville gå hjem når det var slut fordi jeg har det bedst med at gå efter at jeg har siddet og spist.

Selvom min farmor blev kørt hjem og vi blev tilbudt at køre med så stod jeg ved mit valg nemlig at hjem.

Og det blev til lidt omvej på turen så jeg kunne sige at de 10 km var i hus.

Sådan her så det ud i går (Gåturen)

img_4373

Jeg ved godt at jeg IKKE har lyst til at bruge ordet KÆMPE for jeg vil sige den Kamp har jeg taget og det var da jeg skulle vænne min mave/krop til mindre mad.

Lige nu vil jeg gerne bruge ordet KÆMPER for jeg kæmper med at holde mine tåre tilbage for jeg har det LIGE NU bare lyst til at spise HELE tiden og jeg har SÅÅÅ MEGA MEGET dårlig samvittighed over at jeg IKKE har kunne sige fra (Slik og kage)

Ja jeg ved godt det er min egen skyld og at jeg måske er Ynkelig lige nu men jeg troede ikke jeg ville FALDE sådan i med begge ben AV AV AV AV AV.

Puha jeg havde virkelig IKKE troet at jeg ville blive sååå ked af det over det og at det ville gøre Ondt.

Men en ting er at jeg har VIRKELIG har givet den MAX GAS og SPARKET MEGA MEGET R*V

Selvom jeg kan være Svag så giver jeg alligevel IKKE op og det er ikke altid at jeg selv kan se dette (desværre)

Her til morgen da vi gik morgen gå tur ved vandet så jeg noget som jeg ALDRIG har set før nemlig en regnbue som gik ned i vandet (og jo jeg har set en regnbue før) og WOW hvor var det faktisk lidt specielt at se

Se selv her:

Lige et morgen billede taget i går kl 8 med en flot baggrund og lyden af vand.

img_4356

Inden at det er senge tid for mig vil jeg lige dele det sidste billede som blev til et før/efter billede da jeg lige fik taget nyt billede i går inden at den stod på påskefrokost.

På dette billede er der MINUS 18,5 kg FORSKEL WOW WOW og WOW

img_4359

Tusind tak fordi du havde lyst til at læse den lidt Lange Blog i dag men jeg håber at det går.

Masser af Påske Krammer fra

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Mette der glæder sig