En Udfordring med sved på panden

Sikke en start på ugen

Halløj På Bloggen 🙂

Så er Mette her på banen igen eller?

img_5254

Hold nu op så blev det igen Tirsdag og jeg fik ikke sparket ugen i gang som jeg havde håbet på.

I går blev der desværre ikke noget Blog indlæg fra mig da jeg virkelig bare IKKE var på toppen.

Efter min dag i Søndags hvor jeg virkelig havde det skidt var jeg i går nød til at ringe til min læge da jeg var MEGA Usikker på mine ben og ja jeg var bange for at skulle falde om herhjemme.

Så Mette her fik en akuttid kl 12 hos en anden læge og der blev målt infektionstal og de sagde også at der var noget i kroppen (betændelse) Så det blev lige til en pencilin kur på 10 dage til mig (Hestepiller)

Dog var jeg på vægten i går for at små kigge hvad den sagde efter weekenden og HOLD NU OP hvor var jeg alligevel overrasket (selvom jeg ikke havde spist så meget)

Vægten i går sagde nemlig KUN + 100 g (wow efter en weekend)

Så gik der bare noget MOTIVATION op for Mette her og ja jeg blev faktisk RIGTIG GLAD I LÅGET.

I går blev der desværre ikke gået med Carlo men jeg fik alligevel gået lidt skridt/km og en aften gå tur sammen med Kenneth som blev på 4 km.

Men da jeg vågnede til morgen og havde sovet i 9 timer kunne jeg godt mærke at jeg havde det bedre så i dag skulle der NYDES en god gå tur sammen med Carlo.

Så kl 8.45 hentede jeg Carlo og så mødte vi to af hundevennerne da de havde været ude at gå siden kl 8 og hold nu op hvor er det altså bare dejligt at vågne op til en besked at de gerne ville gå sammen med os (Det varmede mit hjerte)

Sådan her så vores gå tur ud i dag:

img_5255

Men da jeg kom hjem kunne jeg godt mærke at det måske var en for lang en tur for så fik jeg det atter skidt igen og ja kunne ikke styre min balance.

MEN MEN i dag prøvede jeg noget som jeg ALDRIG har kunne gøre nemlig

DET HER:

img_5251

For jer lyder det nok mærkelig men for mig er det virkelig STORT når jeg ALDRIG har kunne gøre det før.

Dog gik jeg ikke med min egen jakke i dag men skulle lige med min egen her til aften og WUPTI den kunne jeg også gøre det med.

At kunne få lov til at tage Carlo med på tur Mandag, Tirsdag, Onsdag og Fredag er virkeligt rigtig dejligt for når jeg henter ham bliver han bare SÅÅÅ Glad og hopper op af mig og helt ærlig det er da lige til at blive MEGA Glad i låget af.

Carlo i hundeskoven i dag:

img_5239

Nå men nu vil jeg ud at nyde lidt frisk luft sammen med Kenneth og en god aften gå tur.

Rigtig Mange KÆMPE krammer

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Udfordring med sved på panden