Total Top Motivation Fortsætter i den grad

En Top Motiveret Mandag så er ugen startet

 

Halløj 🙂

Wow nu køre det jo bare derud af for fulde Gardiner

img_3033

Efter en MEGA god weekend hvor der er blevet slappet af og nydt nogle fri dage men også hvor jeg har fået åbnet op omkring en masse ting og det har virkelig lettet MEGET og mit indre har fået mere ro.

Jeg er inde og mærke efter hvor det før i tiden gjorde hammer ondt og hvor det er det dejligt jeg er kommet videre og det nu er mig som siger fra men også Stop.

Nu er det blevet Mandag og i dag stod den på en gå tur sammen med Carlo og jeg havde en rute inde i mit hoved som vi skulle gå men sådan blev det slet ikke.

Efter vi havde gået noget tid og var på vej hjem mødte vi en som vi kendte og det endte med vi gik med hende og hendes hund. Da vi så er på vej hjem kunne jeg se at vi havde gået 7,5 km og  Min Motivation kom frem i mig og jeg ville gerne have den op på 10 km.

Jeg er en FIGTHER og jeg Giver IKKE op

Mon jeg nåede op på de 10 km??

Her kan i se hvordan min gå tur den endte:

img_3029

Men min dag er slet ikke slut og den står da også på en aften gå tur da jeg kan mærke jeg virkelig har en Power inde i mig i dag og MOTIVATIONEN virkelig kan mærkes.

Hvor er det bare MEGA fedt at den Motivation virkelig bare fortsætter derud af.

Det kan godt være jeg lever som jeg altid har gjort men Min Motion gør bare jeg har lyst til og gå mere og mere. Tit har jeg en rute inde i mit hoved (Som i dag) og når jeg kommer ud og gå er det ligesom om jeg vil have mere og mere og Jeg ved det ikke kun er mig som nyder de her gå ture Men det gør Carlo og min Mand også.

Nu er det snart tid til Tæl Skridt og der skal virkelig SPARKES MEGA MEGET R.. og jeg glæder mig helt VILDT.

Min aftensmad i dag stod på Tomat Suppe men en lille smule creme Fraiche i og MUMS det var lækkert

img_3032

Så min dag har virkelig været Super god og måske der bliver gået lidt i aften foran fjernsynet hvem ved??

Masser af Motivations Kram

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Total Top Motivation Fortsætter i den grad