Nydelse og Afslapning er Meget tiltrængt

En Udfordring med sved på panden

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Søndag og det var så den weekend.

img_5234

Denne Søndag blev ikke som jeg havde regnet med nemlig at skulle ligge ned på sofaen eller i sengen TOTAL MEGA ØV.

Mine tanker de køre for vildt derud af og tanken om at jeg skal til tandlæge bare IKKE særlig rart og lige nu fylder det ALT for MEGET i mit hoved.

Hvis jeg skal sige noget positivt så er det at jeg IKKE skal spise hvad som helst da jeg IKKE kan tygge i højre side.

I går blevet solen virkelig NYDT i haven og hvor var det bare SÅÅÅÅ SUPER SKØNT og ja lidt mere farve på kroppen kom der også.

Stemnings billede:

img_5233

Det her med at være Mette og veje lidt for meget har virkelig givet nogle udfordringer for mig især om sommeren fordi at jeg ikke bare går i kjoler eller mindre tøj som sommertøj fordi jeg har virkelig været flov over min krop og jeg er mange gange blevet kigget efter fordi min mave den buler.

Men den følelse har jeg sjovt nok kun når jeg går rundt herhjemme og det kan være lige fra naboerne til folk i Bilka.

Men lige så snart jeg er ude at rejse (syd på) ja så tænker jeg slet ikke over det overhovedet og hvorfor ja det ved jeg faktisk ikke.

Selv hvor jeg virkelig var stor og vi var af sted sydpå tænkte jeg IKKE over at jeg vejede mere ned de andre.

Nu har jeg ALDRIG været den pige som har gået i bikini nej der har jeg mere holdt mig til badedragt for der kan jeg mere “gemme” mig

Men sidste år da vi var af sted følte jeg mig faktisk ikke stor nej der følte jeg var lige som de andre selv om jeg på det tidspunkt havde tabt mig 9,2 kg i alt og vægten sagde 119,6 kg.

Nu står vi og skal af sted til sommer og det bliver nok noget Kreta Men selvom jeg lige nu har tabt mig 21,3 kg og vægten siger 107,5 kg ja så bliver jeg stadig i min badedragt da jeg personligt ikke selv er tilfreds med min krop.

Måske det nok skal komme en dag hvem ved?

Nu har jeg skulle “gemme” mig i flere år og det er nok der jeg har følt mig mest tryg hvis du forstår.

Jeg bliver hurtig utryg hvis jeg ikke helt er sikker men heldigvis er det noget som jeg ved og dem omkring ved det også. Så det er noget som der skal arbejdes på om det så gør ondt eller ej da jeg bare vil af med den usikkerhed.

Håber det gav noget mening med det som jeg skrev i dag her på Bloggen.

Puha nu må jeg hellere stoppe med at skrive da jeg virkelig har det skidt (små feber og utilpashed) Så i morgen kalder Lægen og nok ikke tandlægen men nu må vi se for det her er virkelig bare IKKE sjovt (Hader sygdom)

Nu vil jeg ud at vande blomster da jeg trænger til frisk luft da jeg har været inde hele dagen (sofaen)

Rigtig God Søndag

Rigtig Mange Kæmpe Krammer

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nydelse og Afslapning er Meget tiltrængt