Det var pokkers!

Der er altid lys forude

 

Halløj På Bloggen 🙂

Efter et par stille dage på Bloggen er jeg nu klar igen.

img_5385

Wow så er det allerede blevet Onsdag igen og hold nu op hvor går dagene/ugerne godt nok Stærkt allerede i morgen skal jeg på vægten igen.

Jeg har virkelig været MEGA høj efter vores gå tur til Kerteminde i Fredags og så er jeg bare TOP klar til en ny tur.

Der har været lidt stille her på Bloggen da jeg desværre ikke har været helt på toppen.

Jeg har været rigtig ked af det de sidste par dage og er det stadigvæk lidt og så tænker du sikkert “Nu igen??”

Før i tiden hvor var jeg tit var nede ja der mærkede jeg ikke når noget ramte mig for ja jeg var jo nede i forvejen.

I dag er jeg kommet videre og jeg er blevet en “Ny Mette” og når der så er nogle ting som rammer en så siger det virkeligt bare AV og det gør HAMMER ONDT.

Nu mærker jeg det på en anden måde end jeg gjorde før og nej det er virkelig bare IKKE rart.

Jeg har virkelig grædt Rigtig MEGET og jeg har virkelig bare IKKE følt mig god nok og ja hvad jeg ellers har været ked af ja det ved jeg ikke rigtig men nok en blanding af det hele tror jeg.

Derfor har jeg også de sidste par dage koblet TOTALT af da jeg er MEGA træt for tiden.

Her til morgen kunne jeg virkelig mærke at lysten slet IKKE var der til en gå tur om det var pga vejret eller hvad det ved jeg ikke men hold nu op jeg havde svært ved at tage mig sammen til det.

Men jeg havde lovet at jeg kom i dag for at gå med Carlo så kunne jeg ikke lide at bryde dette altså en aftale er en aftale sådan har jeg det bare og sådan skal det også være.

Dog havde jeg sagt til mig selv at det ville blive en lille tur hvis det nu skulle blive MEGA regnvejr og i dag skulle vi gå selv da en af hundevennerne ikke kom ud at gå.

Jeg NYDER vores gå ture om det er alene eller sammen med andre men når vi går sammen med dem jamen så er det bare hyggeligt og så betyder det MEGET for mig at hundene de hygger sig lige som os andre.

Planen var ikke at gå i skoven i dag meeen alligevel endte den i skoven og så mødte vi sørme vores gå venner og ja det endte med at vi gik sammen og ja så blev turen noget længere end hvad planen var.

Sådan her så turen ud i dag:

img_5384

Selvom jeg havde regnjakke på ja så kan man nu godt blive våd

(når det regner MEGET)

img_5381

Men det vigtigste af det hele var at vi kom ud at gå uanset hvad selvom jeg lignede noget som var løgn da jeg kom hjem (en druknet mus)

Men hvad det handler jo ikke om at se godt ud når jeg er ude at gå det handlet mere om at få sig rørt og noget frisk luft samt møde andre på sin tur.

Jeg sætter stor pris på mine gå ture selvom jeg nogle dage godt kan have det som i dag MEN når jeg er kommet ud at gå ender min dag med at blive rigtig god.

Så nu skal sommerferien sørme lige bestilles inden at sengen kalder og forhåbentligt en god nats søvn.

Rigtig Mange Krammer

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var pokkers!