Endelig kom dagen som jeg har set frem til

Der var engang men nu er det Nye tider

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Mandag og en ny uge er hermed Skudt i gang.

img_5388

På Blog indlægget fra i går sluttede jeg af med at skrive at jeg ville dele mine tanker fra hvor jeg var Stor kontra i dag.

Jeg ved godt jeg har haft dette emne op før men nu gør jeg det igen.

Før i tiden ”gemte” jeg mig MEGET fordi jeg vidste godt at jeg vejede for meget og fordi folk virkelig kiggede efter mig.

HVER gang jeg købte noget usundt blev jeg virkelig kigget efter og jeg blev SÅÅÅ ked af det.

Selvom jeg blev ked af det gjorde jeg det igen og igen (Altså købte usundt)fordi at jeg havde en MEGA trang til det MEN nok mest fordi at jeg rendte og var ked at det HELE tiden.

Jeg har trøste spist RIGTIG mange gange fordi det har været min måde at “glemme ting” på og prøvet at komme videre MEN det har ikke gjort det bedre for det har virkelig ØDELAGT Rigtig Meget.

Mit selvværd det blev mindre og mindre men også at jeg kunne se at jeg tog mere og mere på og ja så var jeg ikke hende den glade Mette mere.

Sådan her så jeg ud da jeg var størst:

img_5389

Der er sket MEGET siden og jeg har virkelig arbejdet på for at komme videre og ja det har kostet MANGE tåre men også givet sved på panden.

Hvad der helt skete for 2 år siden hvor jeg gik i gang ved jeg helt præcis ikke men det har været en blanding af det HELE.

Jeg har i mange år været TRÆT af at skulle høre på at jeg ikke dur til noget og ja den har været printet inde i mit hoved.

Men nu er jeg kommet i gang og jeg er kommet RIGTIG LANGT mere end jeg nogensinde havde troet.

Jeg kan stadig have dage hvor folk kigger på mig fordi jeg køber usunde ting for ja jeg er jo stadig ikke en af de små piger i klassen.

Det som jeg siger nu har jeg IKKE fortalt til nogen men den gik lige ind og derfor kom jeg også på den ide med at skrive om det her med tanker.

I lørdags da jeg var på Bakken er jeg så HELDIG at vinde 2 kg Chokolade  og ja jeg var da MEGA STOLT 20 kr og så første spil det var lidt vildt Men da vi går ned mod bussen høre jeg en tøs sige til sin veninde ” Hvorfor er det Altid de forkerte som vinder” i mens de kigger på mig og så fniser de og ja så vidste jeg godt hvem der blev snakket om da jeg var den eneste lige der med chokolade.

På en måde så “ramte” den og alligevel ikke.

Jeg tænkte med det samme “Det kan godt være i fniser” MEN jeg har faktisk knoklet for at skulle stå her som jeg gør og det har virkelig ikke været Let.

Det var denne som jeg vandt:

img_5574

Tit så tænker jeg Hvorfor ikke bare holde sin mund i stedet for at det rammer folk for det gør SÅÅÅÅÅ ONDT så tænkt det inde i sig selv i stedet.

Jeg behøver ikke at høre at jeg er tyk eller at jeg vejer for meget for jeg ved det godt selv.

Derfor gør jeg også noget ved det og jeg er blevet MEGET mere stærk med tiden og det er ved at arbejde med sig selv.

Det har virkelig været det HELE Værd og uanset hvad så ELSK dig selv for det kommer du langt med.

Håber at du forstod hvad jeg mente?

Nå men IGEN er kl sørme blevet mange og sengen kalder snart

I dag har jeg gjort noget RIGTIG godt for mig selv som jeg MEGET  gerne ville dele med jer herinde

Men det ville jeg fortælle lidt mere om i morgen her på Bloggen.

Nu vil jeg finde min seng og sige Pænt Godnat (Jeg er MØG Træt)

Rigtige Mange Krammer

Mette

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig kom dagen som jeg har set frem til