En Mette i Forandring.

De lyse og Mørke Tider

 

Halløjsa 🙂

Yes så blev det tid til at få skrevet lidt igen på Bloggen.

img_4608

Jeg fik slet ikke skrevet i går på Bloggen selvom det var min plan men der kom lige lidt andre ting i vejen så jeg kunne ikke lige overskue det.

Da jeg startede med at Blogge omkring mit vægttab/Forandring skrev jeg hver dag og det vil jeg stadig gerne men de sidste par dage har jeg været VILDT træt når jeg er kommet hjem fra gå tur og jeg har derfor valgt at lige tage en slapper.

Jeg ved godt jeg skriver meget om det her med stres lige nu og tro mig jeg gør ALT for at tænke på noget andet men det kan godt være svært.

Det er hårdt lige nu og det er det for når jeg åbner min mund og siger

“Hey jeg har det IKKE godt”

Jeg føler folk de flygter fra mig og det gør virkelig ondt indeni.

Jeg har prøvet en gang og “brænde” nallerne hvor jeg ikke var på toppen og jeg havde en veninde som heller ikke var på toppen og der udnyttede hun mig da jeg gjorde ALT og selvom jeg blev svinet til.

Jeg følte jeg var noget værd og at jeg betød noget men nej da hun havde fået det godt med sig selv igen så ville hun ikke have mig som veninde mere da jeg stadig ikke var på toppen.

Det slog mig TOTALT ud den gang og lige nu føler jeg lidt det samme jeg er der for andre men hvor er de når jeg har brug for dem.

Det er måske ynkeligt at have det sådan men jeg har ALDRIG betydet noget for nogen altså veninde mæssigt og jeg har ALDRIG haft en rigtig tæt veninde hvor jeg i dag har 2 rigtig tætte veninder.

Hvis jeg nogensinde fik et ønske så ville jeg ønske at jeg før i tiden havde været stærkere og havde kunne sige fra.

Wow der blev lige sat ord på mine følelser og det var faktisk meget rart selvom det ikke altid er sjovt da noget af det gør ondt.

Dagen i går stod på en god gå tur sammen med Carlo dog blev det ikke til 10 km da jeg kunne mærke at jeg var træt Men vi fik da gået 6 km hvilket jeg er MEGET tilfreds med da det er bedre end INGENTING.

I går aftes var det mig som stod for aftensmaden og det blev til en Lækker reje mad med stenbiderrogn og frisk purløg (Fra haven)

img_4599

Dagen i går kunne jeg godt mærke at lysten til noget var der bare ikke og jeg bare kunne sove og sove men nej det gjorde jeg IKKE jeg holdte mig i gang i mit eget tempo.

I dag har det været MEGA Lækkert vejr og det har jeg udnyttet med at få vasket en del tøj og så ud at hænge ellers har jeg bare slappet TOTALT af og lavet NADA.

Hvor har det dog været SKØNT.

Nu hvor vejret bare har været SÅÅÅ LÆKKERT ja så skulle der jo grilles OG sidde udenfor at spise hold nu op hvor var det altså SKØNT

img_4607

Efter vi havde spist blev det til en Rigtig god aften gå tur inden at solen gik ned

img_4609

Prøv lige og se hvad vi så nede ved søen (bagved hvor vi bor)

Om det er Andemor som kommer hos os det ved vi ikke helt endnu men Nej hvor var de godt nok bare søde.

I morgen skal der NYDES en God LANG gå tur ud til Kenneths arbejde nu hvor han har weekenden vagten og ellers står den på at få vasket dyner og dynebetræk ja det gode vejr skal der UDNYTTES og da jeg har støv allergi er det på tide og få ordnet (dynen)

Nå men nu tror jeg også at min seng den snart kalder på mig er ved og være grydeklar

Masser af KÆMPE Krammer

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Mette i Forandring.