En anderledes Torsdag

Jubiii så er den tilbage og det skal fejres

Halløj På Bloggen 🙂

Yes så blev det Lørdag og Weekend

img_57671

Mit humør er stadig TOTAL højt efter jeg kunne klemme mig ned i de bukser i Torsdags og ja det har virkelig givet mig et KÆMPE smil på læben hvilket er MEGA lækkert.

Jeg er virkelig bare SÅÅÅÅ STOLT af den figur jeg har fået og jeg har bare lyst til at vise ALLE min glæde (Hvis du forstår)

At kunne gå i sit skab og finde et par bukser som jeg ikke har kunne passe i LANG tid og som bare passer PERFEKT nu er virkelig bare LYKKEN (lige hvad mit humør trængte til)

Nu har jeg ikke så mange billeder fra før i tiden da jeg har gemt mig når folk ville tage billeder Men alligevel har jeg et par stykker og nej det er IKKE nogen som er særlig stolt af at have MEN lige nu hvor jeg er i gang med at tabe mig er de faktisk guld værd for så kan jeg virkelig se forskellen (selvom jeg kan det i forvejen)

Men hvad forskellen er mellem billeder i kg ved jeg desværre IKKE da jeg ikke gik på vægten i MANGE år

Men det kan TYDELIGT ses på billedet her hvor meget der er sket:

img_57381

Her på det sidste har jeg desværre spist ALT for meget chips og derfor gav jeg mig selv den udfordning med at IKKE spise Chips, Slik og kage fra 1/7-2017 til 27/7-2017 MEN nej den er hermed trådt i kraft fra i dag og den kan jeg sagtens overholde for det går bare ikke med det usunde her mere.

Nu må der gerne ske lidt med vægten og jeg magter ikke de små nederlag nej nu kigger vi fremad.

Så i dag hvor det har været noget MEGA kedeligt vejr ja der valgte vi en LANG gå tur i stedet for at sidde i sofaen for at se film.

Min mand kenneth og jeg tog bussen ind til byen og så gik vi til noget der hedder skovsøen og ja så gik vi sørme lige hjem derfra også ja MOTIVATIONEN den er der bare og nej den forsvinder IKKE uanset hvordan jeg har det.

Sådan her så gå turen ud (I regn og Blæst)

img_57691

Men jeg har nu gået noget mere en det og nu er dagen jo ikke omme endnu så det kommer ind på Bloggen i morgen.

I morgen skal der ud at nydes nogle flere km og lige nu når Kenneth er med snakker vi rigtig meget ferie og når vi skal passe Carlo (Hvilket vi begge glæder os til)

Lige nu går jeg rigtig gode LANGE ture og det er min motivation der er med mig og den skal virkelig bare UDNYTTES dog har min motivation været der hele tiden men den har været væk for en periode og JUBIIIII den er her igen (Det skal fejres)

Her til aften er der blevet hygget i stor stil så vi har siddet og hygget med snobrød og pølser og puha jeg er stadig TOTAL mæt.

img_57681

Nu slappes der af på sofaen (som er tiltrængt) med en film (Ted 2) og jeg har en rigtig god følelse i kroppen med at jeg har gjort det SUPER godt i dag (må godt prale når man gør noget godt for sig selv)

Rigtig God Lørdag aften af den som er tilbage og God Søndag i morgen

Masser af motivations krammer

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En anderledes Torsdag