Motivationen som gør det Muligt

Sådan Så er der lagt en ny plan.

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Lørdag og humøret er i TOTAL TOP.

img_59331

Mine arme er slet IKKE kommet ned efter jeg var på vægten i Onsdags og skal jeg være ærlig så er jeg bare SÅÅÅ MEGA MEGA STOLT.

Jeg kan stadig til tider have svært ved at forstå at jeg er kommet SÅ langt nu og at  jeg nu har tabt mig mere end jeg havde taget på.

Det er SÅÅÅ STORT det her for mig at det virkelig IKKE kan beskrives og at jeg HVER DAG går med det Største smil på læben og endda helt op over begge øre.

Jeg praler Rigtig meget med det her vægttab og jeg er IKKE flov over om det bliver for meget for folk.

Jeg tænker ikke over det mere som jeg gjorde i starten men wow hold nu op hvor det bare er så MEGA MEGA fedt.

At jeg har kunne vænne min mave til mindre mad har kostet en del tåre og jeg har været nød til at være lidt hård overfor mig selv og ja det var godt nok bare IKKE sjovt men WOW det viser sig nu at være GULD Værd.

Jeg har på INGEN måde sultet mig selv men jeg har været nød til at skære ned på min mad da jeg har været en ALT for MEGET madglad pige.

Det er noget af det som jeg har haft svært ved før i tiden og jeg kunne ikke rigtig stoppe med at spise mindre mad.

Så mit vægttab har utrolig meget med mindre mad at gøre PLUS jeg går rigtig Mange km stort set HVER dag.

Men nu har jeg jo også givet mig selv nogle udfordringer undervejs som det med at holde mig fra Chips og denne gang gælder det også Slik og kage.

Jeg har kunne se på vægten om Mandagen at jeg har nok hygget mig for MEGET i weekenderne da jeg tit har kunne se at den siger mellem + 1-3 kg  og det vil jeg gerne stoppe nu.

Derfor har jeg sagt til mig selv AT enten så laver jeg god mad om fredagen og INGEN chips eller slik da jeg før både har fået lækker god mad + Chips og slik.

Nu køre jeg på den 3 weekend UDEN Chips, Slik og Kage og det er MEGA MEGA SEJT & FEDT.

Nu er jeg så HELDIG at jeg har fået lov til at have Carlo hos mig på ferie i 14 dage og hvor er det altså dejligt at vi kan gå nogle flere gode ture sammen.

img_59321

Så i stedet for at gå 1 god tur sammen med Carlo om formiddagen/middagen så er jeg Xtra glad for at vi sammen kan gå Kenneth i møde når han har fri fra arbejde da det er noget jeg ikke altid får gjort men også at Carlo er med på gå turen om aften.

Så der bliver rigtig hygget men også slappet af og ja det NYDER jeg godt nok.

Nu vil jeg ud at gå en lille tur og ja få lidt frisk luft inden at sengen den kalder.

Masser af KÆMPE krammer

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivationen som gør det Muligt