I Am Back

Den første del af Ferien

Halløj På Bloggen 🙂

img_69001

Så er jeg som sagt hjemme igen fra en KANON ferie først i Esbjerg og så derefter på Kreta.

Som jeg skrev i går her på Bloggen at jeg vælger at dele den op da vi har været væk i 25 dage og for at Bloggen ikke bliver for Lang.

Hvis du ikke har læst den eller gerne vil se billederne fra turen

Så kan du læse mere om det her =>https://mettesforandring.dk/2017/08/22/i-am-back/

Det har hele tiden været meningen at vi skulle til Esbjerg i starten af vores ferie men bare ikke hvor lang tid vi skulle være der.

Planen var at vi derefter ville rejse sydpå men hvor vidste vi ikke helt.

Tog billetten til Esbjerg var for længst købt og så tog vi den derfra.

I Juni måned falder vi for et sted på Kreta og vi kigger på det nogle gange og Wupti så endte vi med at bestille det med afrejse fra Billund.

Vi skulle afsted til Esbjerg d 27 Juli og så skulle vi være der i 10 dage da vi først kunne komme til Kreta den 6 August men det gjorde ikke noget bare vi kunne komme væk hjemme fra.

Vi valgte at gøre det på den måde da det var lettere for os nu hvor vi ikke har bil så kunne vi tage bussen direkte.

Men hvad lavede vi så i de 10 dage?

Vi stod faktisk lidt tidligere op om morgen så vi kunne gå en LANG inden at vi gik til bageren for at købe friske rundstykker (når man har ferie så skal der hygges med friske rundstykker) og det er kun noget vi får når vi er i Esbjerg.

Det kan godt være at jeg skal tabe mig Meeeeen det skal ikke blive surt for en.

Der er forskel på Ferie og Hverdag.

Om formiddagen hjalp vi min Farmor med nogle ting.

Min farmor har været meget igennem her på det sidste og vi havde snakket om at skulle på lidt shopping i det nye center som var kommet i byen (Broen Shoppingcenter)

Men det kom an på hvordan hun havde det og helt ærlig så har virkelig den SEJESTE Farmor for hun havde det ikke særlig godt men hendes Vilje den er MEGA STÆRK og uanset hvad så skulle vi bare afsted.

Hver dag til frokost fik vi varm mad som vi lavede og når det var spist og køkkenet var ordnet bagefter jamen så gik vi en igen en LANG gå tur og ja det gør vi faktisk altid for så kan hun hvile sig og vi får gået lidt i mens og så handler vi altid på vej når vi går hjemad.

Resten af dagen og aften der slappede vi af og så blev lige til lidt gamle danske film.

Når jeg er i Esbjerg så SKAL jeg bare ned til vandet (stranden) for at gå for WOW det giver virkelig bare en RO inde i mig og ja jeg vil gerne indrømme jeg savner nu en strand tæt på.

Vi valgte en dag at tage ind til Esbjerg by for at få noget frokost sammen Kenneth og jeg da vi lige havde brug for bare at være os for en stund og ja så fik vi lige købt det sidste til Kreta turen.

Så havde vi min Onkel, Tante og fætter ude til spisning en dag hvor vi fik rigtig god mad og vi hyggede os med snak og grin.

Jeg havde ikke rigtig lavet nogle planer med folk denne gang da jeg bare ville være sammen med min farmor og kenneth.

Det er kun få stykker jeg ses med i Esbjerg efterhånden og det er jo ikke alle som har tid når jeg lige er hjemme plus det også var ferie tid.

Men ja der blev gået nogle KANON GODE gå ture og der blev slappet af og NYDT det.

Jeg er meget tæt med min farmor og hun betyder UTROLIG MEGET for mig og jeg udnytter den tid jeg har med hende da hun er ved at være en ældre dame.

Jeg kunne mærke at min mave IKKE var vant til ALT det mad og kage vi fik hos hende så jeg fandt på noget når vi gik ved stranden

prøv lige at se her =>https://www.instagram.com/p/BXK2eoQFnbg/?hl=da&taken-by=mettes_forandring_

Ja det kan godt være at det ikke var sundt mad men hellere nyde det der for så skulle jeg nok tage kampen op bagefter når den var SLUT igen.

Det var lidt om hvad jeg lavede i de 10 dage jeg var i Esbjerg.

Jeg ved godt at jeg kørte lidt rundt i det i dag men det håber jeg at det går.

I morgen vil jeg fortælle om turen til Kreta og hvad vi fik tiden til at gå med.

Puha må hellere stoppe nu blev Bloggen lidt lang alligevel og en gå tur den kalder også.

Vi ses i morgen

Masser af KÆMPE KRAMMER

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Am Back